Θλίψη στο Bridgerton: O στυλίστας της σειράς πέθανε από κορονοϊό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θλίψη στο Bridgerton: O στυλίστας της σειράς πέθανε από κορονοϊό

Στα 53 του χρόνια ο Marc Pilcher έφυγε από τη ζωή.

Οι πρωταγωνιστές και τα μέλη παραγωγής της δραματικής σειράς Bridgerton του Netflix θρηνούν την απώλεια του στυλίστα της σειράς Marc Pilcher, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό στα 53 του χρόνια έναν μήνα μετά τη νίκη του στα Emmy Awards.

Ο Marc Pilcher κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy τον προηγούμενο μήνα για τα χτενίσματα εποχής στο Bridgerton και λεγόταν πως ακόμη μετά την τελετή πετούσε στα σύννεφα.

Θλίψη για τον Marc Pilcher

Ο 53χρονος στυλίστας που μεγάλωσε στο Chatham του Kent έχει δουλέψει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο από το 2003 και έχει προταθεί για Oscar το 2018 για την ταινία Mary, Queen of Scots με πρωταγωνίστρια τη Saoirse Ronan.

Η Ιρλανδή ηθοποιός Nicola Coughlan που παίζει την κληρονόμο Penelope Featherstone στη σειρά μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του στο Twitter και ζήτησε από τον κόσμο να εμβολιαστεί. Πιστεύεται ωστόσο πως ο Pilcher είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.



Η νέα σεζόν του Bridgerton θα σε καθηλώσει! Η Kate Sharma επιτίθεται ανοιχτά στον Anthony

To μήνυμα της Nicola στο Twitter για τον θάνατο του Marc Pilcher

«Τόσο στεναχωρημένη από την απώλεια του Marc Pilcher, του λαμπρού και οραματιστή σχεδιαστή μαλλιών και μακιγιάζ για την πρώτη σεζόν του Bridgerton. Ο Marc ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο τρομερά ταλαντούχος. Ούτε πριν από ένα μήνα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy.

Είναι τραγικό που έφυγε τόσο νωρίς όταν είχε τόσα πολλά ακόμα να κάνει. Ας είναι η είδηση αυτή μια υπενθύμιση ότι ο Covid εξακολουθεί να είναι ένας πολύ πραγματικός και παρών κίνδυνος, εμβολιαστείτε και φορέστε μάσκα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

marc bridgerton1

Η καρδιά μου είναι κοντά στους φίλους και την οικογένειά του, και ειδικά στην υπέροχη ομάδα του Lynda, Lou, Adam, Hollie, Tanya και Claire. Σας αγαπούσε και σας φρόντιζε τόσο πολύ και η καρδιά μου είναι σε όλους εσάς. Αναπαύσου εν ειρήνη Marc».