Η νέα σεζόν του Bridgerton θα σε καθηλώσει! Η Kate Sharma επιτίθεται ανοιχτά στον Anthony

Νατάσσα Σχοινά
Η νέα σεζόν του Bridgerton θα σε καθηλώσει! Η Kate Sharma επιτίθεται ανοιχτά στον Anthony

Το πρώτο clip της δεύτερης σεζόν του Bridgerton έφτασε και υπόσχεται ακόμα περισσότερη ίντριγκα.

Αν το 2020, κάπου εκεί μέσα στην πανδημία και στα lockdowns, έπαθες κάποια εμμονή με την Phoebe Dynevor και τον Simon Basset, δεν είσαι η μόνη! Το Bridgerton έγινε το Internet sensation της περασμένης χρονιάς, μεταφέροντας τους θεατές στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου στα 1800s.

Η εποχή ήθελε βασική προτεραιότητα την αποκατάσταση των κοριτσιών των οικογενειών μέσω γάμων με νεαρούς των αντίστοιχων κοινωνικών τάξεων. Μέσα σε όλες τις ίντριγκες στην οικογένεια των Bridgertons αλλά και των ανθρώπων που τους περιέβαλαν, έπιασες τον εαυτό σου να ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή και στη vintage αισθητική που αυτή αποπνέει.

Bridgerton: Όταν η μόδα των 1800s συνάντησε τη Λονδρέζικη αριστοκρατία



Η νέα σεζόν του Bridgerton

Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν του Bridgerton, δεν άργησαν να φτάσουν τα νέα για την ανανέωση της σειράς. Η δεύτερη σεζόν επιστρέφει μέσα στο 2022 με το πρώτο look να κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου από το Netflix.



Το πρώτο clip του νέου κύκλου δείχνει τον Anthony να βγαίνει έξω από το σπίτι για να ακολουθήσει την Kate Sharma (σ.σ. Την Kate Sharma θα υποδυθεί η Simone Ashley που έγινε γνωστή μέσα από το Sex Education) -τη νέα πρωταγωνίστρια του Bridgerton- και εκείνη δε διστάζει να του επιτεθεί λεκτικά, αφού, καθώς φαίνεται, έχει προηγηθεί μία σκηνή όπου ο Anthony εκθέτει τις απαιτήσεις του από μία γυναίκα.

Όταν, λοιπόν, τη ρωτάει αν έχει κάποιο πρόβλημα με τις απαιτήσεις του, εκείνη απαντά:

«Έχω πρόβλημα με κάθε άντρα που βλέπει τις γυναίκες ως σκλάβες και μηχανές αναπαραγωγής. Όταν καταφέρετε να βρείτε αυτό το πρότυπο αρετής, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι εκείνη θα δεχτεί εσάς; Μπορεί κάποιος να πείσει τις νεαρές γυναίκες του Λονδίνου τόσο εύκολα, απλώς με ένα ευχάριστο χαμόγελο και τίποτα άλλο;»

«Ώστε βρίσκετε το χαμόγελό μου ευχάριστο;», τη ρωτάει αυτάρεσκα.

«Βρίσκω την ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας πολύ υψηλή», του λέει πηγαία.

Cheers GIF by NETFLIX

Επιστρέφει ο Δούκας του Hastings;

Ναι, το ξέρουμε. Θέλεις πολύ η ευχή σου να γίνει πραγματικότητα και ο Δούκας του Hastings, τον οποίο υποδύεται ο Regé-Jean Page, να επιστρέψει στη σειρά. Και αυτό μάλλον δεν αποτελεί και τόσο τρελό σενάριο. Σε δήλωσή του στο Βρετανικό GQ υπήρχε ένα σαφές υπονοούμενο ότι μπορεί να αναβιώσει τον ρόλο του.

brodgerton seasontwo

«Ξέρετε πως δεν θα μπορούσα να σας αποκαλύψω κάτι τέτοιο. Δεν είναι υπέροχο το να ξαφνιάζεσαι από κάτι που δεν υποπτευόσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Bridgerton: Ο Rege Jean Page πρόδωσε την επιστροφή του ως Δούκας του Χέιστινγκς

Τα ομώνυμα βιβλία

Η σειρά Bridgerton αποτελεί μεταφορά των βιβλίων της best-selling συγγραφέα Julia Quinn, 20 χρόνια μετά τη συγγραφή του πρώτου βιβλίου, The Duke and I. Μετά από αυτό, ακολούθησαν άλλα 11 επιτυχημένα sequels, ενώ τέσσερα χρόνια πριν, η συγγραφέας δέχτηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα. Η showrunner Shonda Rhimes -η δημιουργός του Scandal και του Grey’s Anatomy- ενδιαφέρθηκε να αγοράσει τα δικαιώματα των βιβλίων για την τηλεοπτική μεταφορά των ιστοριών.

«Της είπα να τα πάρει. Και αυτό επειδή είναι η Shonda Rhimes! Δε θα πω στην Shonda Rhimes πώς να κάνει τηλεόραση. Είναι βασικά το πιο έξυπνο, επιτυχημένο άτομο εκεί έξω και δεν μπορούσα να φανταστώ το να την αμφισβητήσω με οποιονδήποτε τρόπο», είπε η Quinn στο Shondaland.