Η γη της ελιάς: Το Twitter τρολάρει το… ερωτικό μπλουζ του απαγωγέα

Ιωάννα Τζανή
Η γη της ελιάς: Το Twitter τρολάρει το… ερωτικό μπλουζ του απαγωγέα

Όλο και περισσότερο σιγουρευόμαστε ότι ο Αλέξης κρύβεται πίσω από την απαγωγή.


Δεν τις προλαβαίνουμε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς! Την ώρα που Μαρίνα-Μάνος και Ιουλία-Στάθης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας (το κάθε ζευγάρι για τους δικούς του λόγους) και ο Στέφανος είναι χαρούμενος που επέστρεψε η αδερφή του στο πατρικό τους, η Μυρτάλη περνά τον δικό της Γολγοθά και κανενός το μυαλό δεν πηγαίνει στο κακό. Ούτε καν του αστυνομικού που την ψάχνει για να δώσει κατάθεση, αλλά ούτε και της Αθηνάς που προφανώς θέλει να τη βρει για να της αποκαλύψει τα πάντα για τον Δημήτρη. Όλοι την αναζητούν, αλλά όλως περιέργως δε σκέφτεται κανείς τα χειρότερα. Και λέμε όλως περιέργως γιατί μετά από όλα τα άσχημα περιστατικά που της έχουν συμβεί, θα έπρεπε να υποψιαστούν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.




https://www.instagram.com/p/CUc1_lltmuQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Της..Μάνης το μπλούζ


Εν τω μεταξύ, όλο και περισσότερα στοιχεία μας αποδεικνύουν ότι οι χρήστες του Twitter έπεσαν μέσα στις χθεσινές (4/10/21) τους εικασίες για το ότι ο Αλέξης είναι ο απαγωγέας. Από τη μια το απίστευτο νοιάξιμο για το αν τρώει η Μυρτάλη και το πρωινό που της ετοιμάζει - το οποίο συνοδεύεται από ένα ροζ τριαντάφυλλο, από την άλλη το ρομαντικό μπλουζ που της έβαλε χθες, το Twitter έχει ξεσηκωθεί και δε λέει να σταματήσει να... τρολάρει τη σκηνή αυτή.



Γη της ελιάς: Το Twitter αποφάσισε ότι ο Αλέξης είναι ο απαγωγέας της Μυρτάλης (photos)



Ένα άλλο στοιχείο που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Αλέξης έχει οργανώσει την απαγωγή, είναι ότι δεν έχει αγχωθεί καθόλου για το γεγονός ότι την ψάχνουν όλοι. Σε άλλη περίπτωση, τόσο ερωτευμένος που είναι μαζί της, θα είχε κινήσει γη και ουρανό για να τη βρει, ειδικά μετά το περιστατικό της απόπειρας απαγωγής. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες εκπλήξεις.









Ο απαγωγέας νομίζει πως παίζει έξυπνα με το να στέλνει μηνύματα στους κοντινούς ανθρώπους της Μυρτάλης, ωστόσο αυτό αργά ή γρήγορα αυτό θα κινήσει τις υποψίες και θα του γυρίσει μπούμερανγκ .



Πάντως εάν η κατάληξη είναι η αναμενόμενη και αποκαλυφθεί το πρόσωπο του Αλέξη, το σοκ που θα πάθει η μητέρα του, η Μαργαρίτα, μόλις το μάθει, θα είναι σίγουρα τεράστιο. Είναι μια γυναίκα με χρυσή καρδιά και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της. Στα μάτια της, τον βλέπει σαν τον τέλειο άντρα και θεωρεί τυχερή όποια γυναίκα τον έχει διίπλα της. Γι' αυτό και θα είναι δύσκολο για εκείνη να διαχειριστεί το γεγονός ότι το παιδί της κρύβει μέσα του τέτοιες εμμονές.



gi tis elias77

Η Άννα σε αδιέξοδο


Η Άννα περνά κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά. Ο Δημήτρης δε θέλει να τη βλέπει στα μάτια του και της φέρεται με τον χειρότερο τρόπο. Εκείνη, ερωτευμένη μαζί του και περιμένοντας το παιδί του, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Κάνει κάθε προσπάθεια να έρθει κοντά του και να συζητήσουν, αλλα εκείνος συνεχώς την απορρίπτει.




https://www.instagram.com/p/CUdJ2NOIgYp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η πιο ρομαντική σκηνή του επεισοδίου


Η πιο όμορφη και ρομαντική στιγμή του χθεσινού επεισοδίου ήταν όταν ο Μάνος ζήτησε από τη Μαρίνα να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Τα είχε ετοιμάσει όλα! Το μόνο που εκκρεμούσε ήταν το «ναι» της Μαρίνας, το οποίο φυσικά και πήρε στο τέλος.









Ωστόσο η πρώτη της αντίδραση ήταν να πάθει ένα μικρό... σοκ. Αυτό που της πρότεινε ο Μάνος ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει. Γι' αυτό και στην αρχή αντέδρασε και απόρησε με αυτή την πρόταση. Εδώ δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στη Μάνη, θα παντρευτούν κιόλας; Στο τέλος, όμως, του λέει ενθουσιασμένη το πολυπόθητο «ναι» και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι οδηγείται στα σκαλιά του… δημαρχείου.



Δες στη photo gallery τα tweets για το ρομαντικό μπλουζ του απαγωγέα, που μας έκαναν να γελάσουμε.