Γη της ελιάς: Το Twitter τα «βάζει» με την Άννα και η Μυρτάλη βλέπει το πρόσωπο του απαγωγέα της!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter τα «βάζει» με την Άννα και η Μυρτάλη βλέπει το πρόσωπο του απαγωγέα της!

Η συμπεριφορά της 'Αννας δεν αρέσει στο κοινό. 

Μετά την εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη, βλέπουμε ακόμη μια ηρωίδα της Γης της ελιάς στο Mega να ακολουθεί την ίδια τακτική και αυτή δεν είναι άλλη από την Άννα. Δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι ο Δημήτρης δεν τη θέλει πια και κάνει τα πάντα για να τον πείσει να γυρίσει σε εκείνη. Και εκεί που περιμέναμε ότι το κοινό θα την συμπαθήσει, συνέβη το αντίθετο!

'Ολα ξεκίνησαν, μόλις έφτασε στα αυτιά της πως εκείνος φλερτάρει την Αντιγόνη. Πήγε, του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, αλλά εκείνος αδιαφόρησε επιδεικτικά! Και για να πούμε την αλήθεια, η αντίδραση του Δημήτρη δε μας παραξένεψε ιδιαίτερα, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο σκληρός άνθρωπος είναι και ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό του.


https://www.instagram.com/p/CUdPXUQA_C0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 'Αννα παρακολουθεί τον Δημήτρη με τη νέα του σχέση

Αυτό το τέχνασμα της 'Αννας για να τον ξανακερδίσει, δεν...κέρδισε την συμπάθεια των θεατών. Στο Twitter δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου... «τι περίμενε δηλαδή; Να πέσει γονατιστός και να της κάνει πρόταση γάμου;»...Κανένα ελαφρυντικό στην μανιάτισσα αγροτοπούλα που μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έκανε εξαιτίας του! Πολλοί μάλιστα συγκρίνουν την συμπεριφορά της με τον διπολικό χαρακτήρα του Αλέξη.

Η γη της ελιάς: Το Twitter τρολάρει το… ερωτικό μπλουζ του απαγωγέα



Στο αποψινό (6/10/21) επεισόδιο, δε, η κατάσταση ξεφεύγει τελείως. Η μικρή ηρωίδα της δραματικής σειράς του Mega το σκάει από το σπίτι της μέσα στη νύχτα και πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη, βρίσκει ένα παράθυρο ανοιχτό και μπαίνει μέσα. Μια αναπάντεχη έκπληξη την περιμένει, όμως, όταν μετά από λίγο φτάνει ο Δημήτρης με μια κοπέλα. Νέα απογοήτευση!

Η Μυρτάλη παλεύει να αντέξει τον ψυχολογικό πόλεμο

Η δεσποινίς Βρεττάκου, συνεχίζει να ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του απαγωγέα της και επιμένει να τον ρωτά τι θέλει από εκείνη για να την αφήσει ελεύθερη. Απάντηση, βέβαια δεν παίρνει αλλά μια μέρα μετά θα αποκαλυφθεί και θα εμφανιστεί μπροστά της. Μάλιστα κάνει ένα ακόμη...κόλπο για να την ταράξει ψυχολογικά, λέγοντάς της ότι κανείς δεν τη ψάχνει.

gi tis elias myrtali

Η μόνη που έχει αρχίσει να ανησυχεί για την εξαφάνιση της και να υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει στην κολλητή της, είναι η Μαρίνα. Και είναι λογικό αφού το μοναδικό σημάδι ζωής που έχει δώσει εδώ και μέρες η Μυρτάλη είναι μερικά... ψυχρά μηνύματα. Ωστόσο απόψε, η υποτιθέμενη απάντηση της Μυρτάλης σε ένα ηχητικό μήνυμα που της αφήνει η Ιουλία, την κάνει να πονηρευτεί αρκετά και της κινεί υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά.



Ο Στέφανος σε μπλεξίματα

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, καλεί τον Στέφανο στο τμήμα. Μπορεί να μην το δείχνει, αλλά τον θεωρεί βασικό ύποπτο. Φυσικά τα νέα στοιχεία που θα έρθουν θα στρέψουν αλλού τις έρευνες.

Cover photo: @gitiselias_fp