H Maria Menounos: «'Εκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδιά»

H Maria Menounos: «'Εκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδιά»

«Ποιος είπε πώς πρέπει να κάνεις παιδιά ως τα 30»;

Με ένα post γυναικείας ενδυνάμωσης, η Maria Menounos θέλει να δώσει μια απάντηση σε όλα εκείνα τα πρέπει της κοινωνίας και όσα κάποιος έχει πείσει τα κορίτσια να κάνουν στη ζωή τους.

Η Menounos, που τα τελευταία χρόνια αποσύρθηκε από την τηλεόραση και βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της Litsa Menounos, η οποία έφυγε από τη ζωή την Κυριακή του Πάσχα το 2021, προσπαθεί να ξεπεράσει το πένθος και σήμερα έκανε μια σπουδαία τοποθέτηση για τη ζωή της ως σήμερα.

Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Το μήνυμα της 43χρονης Menounos

«Ποιος είπε; Ποιος είπε πως πρέπει να παντρευτείς μέχρι τα 25; Ποιος είπε πως πρέπει να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου μέχρι τα 27; Να κάνεις παιδιά ως τα 30; Ο δρ Shefali, με ρώτησε τη στιγμή του podcast που κάναμε και με έβαλε ε σκέψεις.

Η κοινωνία μας έχει προγραμματίσει να πιστεύουμε πως πρέπει να πάμε με το πλάνο της για να είμαστε χαρούμενοι και για να ταιριάξουμε, πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες του τι είναι αποδεκτό και σωστό, για να ζήσουμε μια χαρούμενη και γεμάτη ζωή.
Όμως πόσοι παίζουν με τους κανόνες αυτούς και καταλήγουν τελικά δυστυχισμένοι; Ο μόνος τρόπος για να ζήσεις είναι κάνοντας ό,τι σε κάνει χαρούμενη.

Δεν έπαιξα σύμφωνα με το σύστημα μιας και δεν παντρεύτηκα για περίπου 20 χρόνια. Επίσης δεν έχω κάνει παιδιά παρά την προσπάθεια μου. Με κάνει αυτό κάτι λιγότερο; Μπορεί στα μάτια κάποιων αλλά μόνοι όσοι με νοιάζουν με αφορούν. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα θα συνεχίσω να κάνω την ίδια ερώτηση. Ποιος είπε πως το κέικ σοκολάτας είναι κακό για σένα»;

Η Μενούνος στο πλευρό της Ιωάννας



Πάντα η 43χρονη, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα μας, όπως έκανε και με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα επίθεσης με βιτριόλι, στο οποίο έστειλε χρηματικό ποσό αλλά και στις φωτιές του καλοκαιριού, όπου η Μενούνος μαζί με τον πατέρα της έστειλαν ένα μήνυμα συμπαράστασης από το Instagram, μιλώντας στα Ελληνικά.

Δες το μήνυμα εδώ