Σασμός: Ερωτική βραδιά για Μαθιό και Βασιλική, νέος εφιάλτης για την Αργυρώ!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ερωτική βραδιά για Μαθιό και Βασιλική, νέος εφιάλτης για την Αργυρώ!

Ερωτευμένη με το δολοφόνο του άντρα της χωρίς να το ξέρει!

«Μείνε εδώ απόψε» λέει η Βασιλική στον Μαθιό και οι φάν της σειράς ετοιμάζονται για μια ακόμη σκηνή.. φωτιά του ζεύγους «Μ.Β» που λατρεύει το κοινό του Alpha αλλά και οι χρήστες στα social media. Ο ξυλοδαρμός του Νικηφόρου από τον Άγη τους ενώνει ξανά, ενώ η Αργυρώ ζητά βοήθεια, από την μέλλουσα πεθερά του Αστέρη, χωρίς να το γνωρίζει!


https://www.instagram.com/p/CUrrPuaMyS5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ετοιμαστείτε για δάκρυα απόψε, γιατί ο Μαθιός με παράπονο ξαναλέει στην Βασιλική ότι δεν σταμάτησε να την αγαπά εδώ και 20 χρόνια και εκείνη….λυγίζει και του ζητά να περάσουν το βράδυ μαζί. Ο δολοφόνος φιλούσε υπέροχα και μάλιστα πια έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές στο Twitter που του συγχωρούν ότι και αν έχει κάνει... και ότι κάνει από εδώ και πέρα! Οι ήρωες της σειράς από την άλλη πλευρά...χλωμό να τον συγχωρέσουν όταν μάθουν την αλήθεια.

Σασμός: Ο Μαθιός trend-άρει στο Twitter για τον φόνο του Στεφανή και οι fans δεν το πιστεύουν


https://www.instagram.com/p/CUiUGjEoVAS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια εκτός από σύντροφος γίνεται και ένας δεύτερος…σύζυγος ή καλύτερα ο μεγαλύτερος προστάτης, για την Βασιλική όταν της συμπαραστέκεται μετά τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου και την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο μικρός τον λατρεύει, περισσότερο από ότι λάτρευε τον ίδιο του τον πατέρα. Για αυτό και όταν όλα αποκαλυφθούν θα γκρεμιστεί ο κόσμος του. Θα αργήσουμε....κάτι μήνες μέχρι να το δούμε αυτό!



Η Αργυρώ γίνεται ασθενής της μαμάς της Στέλλας!

Οι εφιάλτες από τις τύψεις που έχει για τον δεσμό της με τον Αστέρη την ταλαιπωρούν και τα οράματα που βλέπει με τον νεκρό πατέρα της θα την οδηγήσουν να αναζητήσει ψυχολογική βοήθεια. Μια από τις διαθέσιμες επιστήμονες είναι η μαμά της Στέλλας. Δεν γνωρίζονται (μόνο ο σύζυγός της έχει δει την Αργυρώ) αλλά από τις συνεδρίες θα αρχίσει να καταλαβαίνει πολλά. Μέχρι βέβαια να γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της Στέλλας και τότε η μαμά της θα της πεί την αλήθεια για τον κρυφό δεσμό του Αστέρη, όπως αποκάλυψε και η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη που την υποδύεται.



Πολλά μυστικά, πολλές τύψεις, πολλά ψέμματα στο Ρέθυμνο!



Πάντως, το Twitter δόξασε για μια ακόμα φορά τον Μαθιό, ειδικά τη στιγμή που έβγαλε το όπλο του κατά του Άγη. Είναι η πρώτη φορά, που ο δολοφόνος είναι ο αγαπημένος του κοινού. Δες τα σχόλια παρακάτω.