Σασμός: Ο Μαθιός trend-άρει στο Twitter για τον φόνο του Στεφανή και οι fans δεν το πιστεύουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σασμός: Ο Μαθιός trend-άρει στο Twitter για τον φόνο του Στεφανή και οι  fans δεν το πιστεύουν

Η σκηνή του φόνου αποκαλύφθηκε και οι fans δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο Στεφανής έχει δολοφονηθεί στον #Σασμό και ο φονιάς του δεν έχει βρεθεί ακόμη. Ο Μανόλης βρέθηκε στο σωστό μέρος τη λάθος στιγμή κι έχει δει τον δολοφόνο, όμως αρνείται να ομολογήσει και να πει την αλήθεια. Αρκετοί ήταν αυτοί που εξαρχής υποψιάστηκαν ποιο; Μπορεί να τον σκότωσε, όμως κανένας δεν το τολμούσε να το ξεστομίσει… μέχρι που άρχισαν τα στοιχεία να εμφανίζονται.

Στο επεισόδιο της Τρίτης μία σκηνή ήταν αρκετή για να κάνει το Twitter να τρελαθεί.

Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή

Λογικά δεν εκπλήσσεσαι γιατί κάπου στο βάθος το είχες καταλάβει, τόσες σκηνές έχουν προβληθεί και τα κομμάτια του παζλ σιγά σιγά ενώνονταν. Όμως το να σου δείχνουν οι σεναριογράφοι πως ακριβώς έγινε το λες και κάπως ξαφνικό και σοκαριστικό.

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!

Η στιγμή του φόνου έχει στοιχειώσει τον Μανόλη, ο οποίος κάθε τόσο βλέπει στον ύπνο του τον Μαθιό να σημαδεύει τον Στεφανή. Η χθεσινή ανάμνηση του Μαθιού για το πώς έγινε ο φόνος σόκαρε τους fans, οι οποίοι ακόμη κι έτσι αρνούνται να δεχτούν πως είναι αυτός ο δολοφόνος.

H ανάμνηση του Μαθιού αποκάλυψε ολόκληρο το σκηνικό του φόνου και το Twitter βρίσκεται ακόμη σε κάποια σύγχυση.

Σασμός: Ο Μαθιός φοβίζει τον Μανόλη να μην μιλήσει ενώ η Καλλιόπη κρυφακούει τον Αστέρη!

Με δικό του hashtag στο Twitter ο Μαθιός

Ο Σασμός είναι trend στο Twitter κάθε βράδυ, όμως το βράδυ της Τρίτης έγινε trend και ο ίδιος ο Μαθιός με δικό του hashtag. Οι fans δεν μπορούν με τίποτα να διαχειριστούν πως είναι αυτός που σκότωσε τον Στεφανή και προσπαθούν να το δείξουν με κάθε τρόπο.

Προς το παρόν μόνο το τηλεοπτικό κοινό γνωρίζει την αλήθεια για τον φόνο, και όπως έχεις δει έχει επικρατήσει ο απόλυτος χαμός.

Τι θα συμβεί όταν και αν το μάθουν όλοι;



Δες τα σχόλια του Twitter στη gallery παρακάτω.