Αθηνά Ωνάση: Μετά από 5 χρόνια επιβεβαιώθηκε η απιστία του πρώην της Doda (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Αθηνά Ωνάση: Μετά από 5 χρόνια επιβεβαιώθηκε η απιστία του πρώην της Doda (photos)

Η απόδειξη της απιστίας και η νέα φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση.

Το 2019, τρία χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro de Miranda, ο δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης της Βραζιλίας στην ιππασία, είχε σπάσει τη σιωπή του και είχε απαντήσει για το διαζύγιό του αλλά και τις φήμες περί απιστίας από τη μεριά του.

«Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα», ενώ είχε χαρακτηρίσει fake news τις φήμες περί απιστίας.

Ο λαμπερός γάμος που κατέληξε σε δράμα:

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2005 η Αθηνά παντρεύτηκε τον Doda της με 700 καλεσμένους αλλά χωρίς τον θετό πατέρα της Τιερί Ρουσέλ και τα θετά αδέρφια της στο πλευρό της.

Αυτή είναι η πιο σπάνια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση πριν 30 χρόνια και σίγουρα δεν την θυμάσαι

Για περισσότερα από δέκα χρόνια, οι φήμες οργίαζαν για τις απιστίες του Alvaro με αποκορύφωμα την αυτοκτονία της πρώην του Alvaro, Cibele, η οποία έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της και η οποία είχε δύο παιδιά με τον de Miranda.
Στο γράμμα της ανέφερε πως λυπάται την Αθηνά, καθώς δεν θα γνωρίσει την πραγματική αγάπη.

athina doda

Ο χωρισμός Doda- Αθηνάς Ωνάση:

Τον Νοέμβριο του 2017 βγήκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση το οποίο κινήθηκε ως διαδικασία στα τέλη του 2016 με τον Alvaro να μην παίρνει τα 350.000 δολάρια ως διατροφή την οποία είχε διεκδικήσει.

Η απόδειξη της απιστίας:

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Alvaro συμπλήρωσε τρία χρόνια γάμου με τη δημοσιογράφο Denize Severo με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο δύο ετών σήμερα.


https://www.instagram.com/p/CUlydANtTdP

Στο δικό της post γάμου, η Denize, φανερώνει απροκάλυπτα τη σχέση που είχε με τον Doda από το 2016, πολύ πριν το διαζύγιο του πρώην της Ωνάση.


https://www.instagram.com/p/CUlkKJJNLIk

Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση:

Την ώρα που το post της Severo φανερώνει την απιστία του 2016, που οδήγησε στο διαζύγιο της Ωνάση, η ίδια έκανε μια σπάνια κοσμική εμφάνιση στο Monte Carlo.

Ο Γιώργος Ψιψίκας και η Γιάννα Νταρίλη που ζουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε σε γάμο στο Monte Carlo κι εκεί φωτογραφήθηκαν με τη χρυσή κληρονόμο.

Η 36χρονη έχει αλλάξει, έχει ωριμάσει και έχει κληρονομήσει το θλιμμένο χαμόγελο της μητέρας της Χριστίνας.



Η επιστροφή της Αθηνάς Ωνάση: Πιο όμορφη από ποτέ στο γάμο της Marta Ortega

Η προηγούμενη φορά που είδαμε την Αθηνά Ωνάση ήταν και πάλι σε γάμο το 2018, σε εκείνον της κληρονόμου του Zara, Marta Ortega.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.