Άγριες Μέλισσες: Ο Alex Sid έκανε guest στη σειρά και το Twitter υποκλίθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Alex Sid έκανε guest στη σειρά και το Twitter υποκλίθηκε

Οι μέρες στην εξορία μαύρισαν την ψυχή των τηλεθεατών όμως αυτό το guest ήταν όαση.

Ακόμη ένα επεισόδιο Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/10) το οποίο εάν το παρακολούθησες θα είδες πως ήταν αφιερωμένο στους Λάμπρο, Προκόπη και Μπάμπη.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του επεισοδίου βλέπαμε τους εξόριστους στη Λέρο πρωταγωνιστές του Διαφανίου, αλλά και όσους βρισκόταν στο χωριό να διαβάζουν το γράμμα τους. Το επεισόδιο στην ουσία ήταν η εξιστόρηση όσων βιώνουν εκεί οι τρεις πρωταγωνιστές.

Η αλήθεια είναι πως τα βασανιστήρια και το ξύλο που τρώνε μας μαύρισαν κάπως την ψυχή, όμως υπήρξε μια guest εμφάνιση που έδωσε άλλη πνοή στο επεισόδιο.

Η είσοδος του Alex Sid στο επεισόδιο ενθουσίασε το Twitter

Ο Μπάμπης στο γράμμα του μιλούσε για το τουρνουά τάβλι που έκαναν στα κρατητήρια, αλλά και πως ήρθε αντιμέτωπος με τον καλύτερο όλων, τον Σιδηρόπουλο, που δεν είχε κερδίσει κανείς. Το έπαθλο του τουρνουά θα ήταν το μπαγλαμαδάκι του Σιδηρόπουλου και κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάνει τη σύνδεση.



Ο Σιδηρόπουλος εμφανίστηκε για τον τελικό και το Twitter τρελάθηκε μόλις τον είδε.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ γίνονται γονείς και δυο δίκες συγκλονίζουν το Διαφάνι!

244414892 2813845605573973 7969399780437423101 n

Χαμός στα σχόλια με την εμφάνιση του Alex Sid

Ο Σιδηρόπουλος για τον οποίο μιλούσαν όλοι ήταν ο Alex Sid, ο δημιουργός των τραγουδιών της σειράς και το Twitter πραγματικά ενθουσιάστηκε.



Τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο και μέσα από το Twitter ζητούσαν να πει «το κεντρί» και το «μάτια κλειστά». Ο Alex Sid ήταν η ευχάριστη νότα στο πολύ στενάχωρο επεισόδιο της Τετάρτης και οι fans ομόφωνα συμφώνησαν πως ήταν από τα πιο ωραία guest που έχουν συμβεί στη σειρά μέχρι τώρα.

Δες τα σχόλια στη gallery παρακάτω.