Γη της ελιάς: Η Αρετή ανακαλύπτει τον κρυφό δεσμό της Βασιλικής και το Twitter τα βάζει με την Άννα

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αρετή ανακαλύπτει τον κρυφό δεσμό της Βασιλικής και το Twitter τα βάζει με την Άννα

Η στιγμή που η Άννα μπήκε κρυφά στο σπίτι του Δημήτρη και τον είδε με άλλη γυναίκα, ήταν η αγαπημένη του Twitter!

Εντελώς έχει ξεφύγει η κατάσταση με τη μικρή ηρωίδα στη Γης της ελιάς, την Άννα, της οποίας η εμμονή με τον Δημήτρη όλο και μεγαλώνει και δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τον εαυτό της. Και κάθε φορά που κάνει κάτι, το Twitter πανηγυρίζει! Την ίδια ώρα, ο απαγωγέας της Μυρτάλης... έπαιξε και πάλι με τα νεύρα της, αφήνοντάς της στο κρεβάτι ένα σετ εσώρουχα κα το άρωμά της - κάτι που δείχνει ότι την ξέρει πολύ καλά, αλλά αυτή την σκηνή το κοινό την προσπέρασε.

Η Άννα μπήκε κρυφά στο σπίτι του Δημήτρη και μόλις τον είδε με άλλη κοπέλα, έσκισε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα και τα παπούτσια και έφυγε σε... έξαλλη κατάσταση, και τα tweets... πήραν φωτιά!

gi tis elias3

'Ερχεται η μεγάλη αποκάλυψη!

Η Βασιλική έχει τρομάξει πολύ μετά τη ληστεία και δε θέλει να βρίσκεται με τον Φίλιππο σε απόμερα μέρη. Έτσι, το παράνομο ζευγαράκι της Μάνης κανονίζει να βρεθεί στο σπίτι του Νικόλα. Για κακή τους τύχη, όμως, η μητέρα της Βασιλικής, η Αρετή, καιροφυλαχτεί και τους κάνει... τσακωτούς. Το σοκ για τη σκληρή Μανιάτισσα, που θέλει να έχει τον έλεγχο για όλους και για όλα, θα είναι μεγάλο. Και οι αποκαλύψεις για εκείνη δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, αφού η μέρα που θα αποκαλυφθεί και η σχέση του άντρα της, του Στάθη, με την Ιουλία, δεν αργεί να έρθει.



Γη της ελιάς: Το Twitter τα «βάζει» με την Άννα και η Μυρτάλη βλέπει το πρόσωπο του απαγωγέα της!

Ο απαγωγέας αποκαλύπτεται

Η Μυρτάλη στο αποψινό επεισόδιο αποφασίζει να ενδώσει στις απαιτήσεις του απαγωγέα της προκειμένου να της αποκαλυφθεί επιτέλους. Δεν αντέχει άλλο αυτό το βασανιστήριο, και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει από ποιον και γιατί το περνάει. Έτσι, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άντρα που την κρατάει τόσες μέρες φυλακισμένη στους τέσσερις τοίχους και η αντίδρασή της δείχνει ότι δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι ήταν αυτός! Εμείς πάντως από την πρώτη στιγμή υποπτευθήκαμε τον Αλέξη!

Δες στη photo gallery τα χιουμοριστικά tweets για τη χθεσινή σκηνή Άννας-Δημήτρη.