Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η νέα κοινή έξοδος στα Εξάρχεια (photos)

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η νέα κοινή έξοδος στα Εξάρχεια (photos)

Ο Μπισμπίκης και η Βανδή έκαναν ξανά κοινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Το τελευταίο διάστημα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από τις κοινές εμφανίσεις του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή. Ο ηθοποιός που τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» καθόταν σε ένα τραπεζάκι των Εξαρχείων και δίπλα του βρισκόταν η διάσημη τραγουδίστρια.

Οι φωτογραφίες που κατάφερε να τραβήξει κάποιος παρευρισκόμενος τούς δείχνουν, μάλιστα, αγκαλιά σε κουτούκι της περιοχής.




Οι έξοδοι του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βανδή και ο Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν μαζί. Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βγήκαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας προκαλώντας φήμες περί σχέσης μεταξύ τους.

Η Βανδή με τον Μπισμπίκη γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2020, όταν ο Αργύρης Αγγέλου – φίλος της Βανδή- έπαιζε σε θεατρική παράσταση με τον ηθοποιό. Λίγο μετά, άρχισαν να κάνουν όλοι μαζί παρέα.



Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη κοινή έξοδος και η άγνωστη φιλία (photos)

Ο γάμος του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, πολλά δημοσιεύματα μιλούσαν για σύννεφα στον γάμο τους και κρίση μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι 43ων ετών, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας και το 2008 έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με τις σειρές Το Δέκα στον ALPHA και Ο γητευτής στον ANT1. Μετά την επιτυχημένη του συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες στον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη, τώρα πρωταγωνιστεί στη νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου, «Κομάντα και Δράκοι» στο MEGA.