11 celebrities που δε διστάζουν να δείξουν τις ραγάδες τους

Ιωάννα Τζανή
11 celebrities που δε διστάζουν να δείξουν τις ραγάδες τους

Αυτές οι celebrities είναι ακομπλεξάριστες και το αποδεικνύουν.

Οι ραγάδες μπορούν να εμφανιστούν στο σώμα στην έναρξη μιας εγκυμοσύνης, με την αυξομείωση του βάρους, ή ακόμη και λόγω κληρονομικότητας. Φυσικά αυτό ισχύει και για τις celebrities και δεν ντρέπονται καθόλου για αυτό, ούτε προσπαθούν να τις κρύψουν. Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε...

Είναι πολλές εκείνες οι celebs που καμαρώνουν για τις ραγάδες τους και τις φωτογραφίζουν με άνεση, δείχνοντας σε όλες εμάς που μπορεί να έχουμε ανασφάλειες με το σώμα μας, ότι κάθε είδους ατέλεια που υπάρχει πάνω μας είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό..

Από την Kylie Jenner μέχρι τη Lady Gaga, μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη εκθειάζουν τις ραγάδες τους, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς και δείχνοντας σε εκατομμύρια κόσμο πόσο όμορφες και φυσικές είναι.

Πάμε να δούμε μαζί 11 παραδείγματα που θα σε κάνουν να σταματήσεις επιτέλους να χρησιμοποιείς φίλτρα για να κρύβεις τις ατέλειές σου και να αγαπήσεις το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. Just do it like celebs!

Khloe Kardashian: Δείχνει τις ραγάδες της χωρίς ντροπή και τη χειροκροτούμε

Stacey Solomon



Πριν από μερικούς μήνες, η Stacey Solomon μοιράστηκε με το κοινό της ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τις ραγάδες της, με σκοπό να εμπνεύσει όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Επίσης, η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στα social media όταν ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, τονίζοντας πόσο αγαπάει τις ραγάδες της.


https://www.instagram.com/p/CTXnOyyDs44/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Khloe Kardashian

Η σταρ των «Keeping Up With The Kardashians», Khloe, έδειξε στο Instagram τις ραγάδες που έχει στους γλουτούς, γράφοντας στη λεζάντα: «Λατρεύω τις ραγάδες μου».


https://www.instagram.com/p/CKrfAC7BSLg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Lady Gaga

Η ανάρτηση της Lady Gaga που δείχνει τις ραγάδες στο στήθος της συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο likes!

celebrities ragades

@ladygaga

Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen μοιράστηκε δημόσια αυτό το στιγμιότυπο με τα πόδια της, γράφοντας: «Μελανιές από χτυπήματα στις λαβές των συρταριών στην κουζίνα εδώ και μια εβδομάδα. Οι ραγάδες σε χαιρετάνε».

celebrities ragades1

@chrissyteigen

Lizzo

Η Lizzo μοιράστηκε μια συλλογή από βίντεο και φωτογραφίες όπου ποζάρει με μπικίνι, αφήνοντας τις ραγάζες στο στομάχι της να φαίνονται καθαρά.


https://www.instagram.com/p/CQGrXluqKQE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Rihanna

H ιδρύτρια της Fenty Beauty μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από διακοπές της τον Μάιο του 2018, συμπεριλαμβανομένης μιας στην οποία δείχνει τις ραγάδες που έχει στους γλουτούς.

celebrities ragades2

@badgalriri

Jameela Jamil

Η Jameela Jamil δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία δείχνει τις ραγάδες στο στήθος της, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Οι ραγάδες στο στήθος είναι ένα φυσιολογικό, όμορφο πράγμα. Έχω ραγάδες σε όλο μου το σώμα και τις μετανονομάζω σε Babe Marks».

celebrities ragades3

@jameelajamilofficial

Ashley Graham

Η Ashley Graham μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες που δείχνουν το μεταβαλλόμενο σώμα της καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένης αυτής με ραγάδες σην κοιλιά της.


https://www.instagram.com/p/CUiggpDryV1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner χρησιμοποίησε τα Instagram Stories για να αναδείξει τις ραγάδες στο στήθος της. Μάλιστα, μια θαυμάστριά της που είδε το story της, έγραψε στο Twitter: «Τελικά αισθάνομαι σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος αφού είδα ότι η @kyliejenner έχει επίσης ραγάδες στο στήθος».

celebrities ragades4

@kyliejenner

Δες στη photo gallery περισσότερες φωτογραφίες με τις διάσημες που ποζάρουν δείχνοντας τις ραγάδες τους.

Cover photo: @ladygaga