Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έμαθε τα νέα για τον Λάμπρο και λύγισε- Αποθέωση από το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έμαθε τα νέα για τον Λάμπρο και λύγισε- Αποθέωση από το Twitter

H Μαρία Κίτσου έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία για ακόμη μια φορά.

Η δεύτερη εβδομάδα επεισοδίων των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/10) με τον κόσμο της Ελένης να γκρεμίζεται ξανά με τα νέα που έμαθε από τον Ζάχο.

Μετά από εβδομάδες πιέσεων, ξύλο και απειλές πως θα την πληρώσει η Ελένη, ο Λάμπρος έπεσε στην παγίδα των παρακρατικών και υπέγραψε τη «στημένη» ομολογία του, πως είναι μέλος του ΕΑΚ. Και τα πραγματικά βασανιστήρια του Λάμπρου, τώρα ξεκίνησαν.

Δύσκολες στιγμές στη Λέρο για τον Λάμπρο, τον Μπάμπη και τον Προκόπη

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Ζάχος ανακοίνωσε στην Ελένη πως ο Λάμπρος και οι άλλοι δύο συγχωριανοί τους θα μεταφερθούν εξόριστοι στη Λέρο, με την Ελένη να μην πιστεύει στα αυτιά της.



Το επεισόδιο της Τετάρτης (6/10) ήταν ίσως από τα πιο σκληρά και λυπηρά που παρακολούθησες ταυτόχρονα, αφού είδες για πρώτη φορά τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι τρεις πρωταγωνιστές.

Ένα post μάλιστα του Λευτέρη Χαρίτου χαρακτήριζε το επεισόδιο πολύ «δύσκολο». Σε μια φωτογραφία που ανέβασε με τους τρεις πρωταγωνιστές έγραφε στο caption: «Χτες βράδυ παίχτηκε ένα «δύσκολο» επεισόδιο. Δύσκολο με την έννοια πως το μεγαλύτερο μέρος του εκτυλίσσεται σε έναν μόνο χώρο - το στρατόπεδο εξορίας στην Λέρο.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην tv και σώζει τον Δούκα από τη φυλακή

Δύσκολο επειδή η δράση των ηρώων ήταν υποκριτικά απαιτητική και όταν γυρνάς κατακερματισμένα τις σκηνές η συναισθηματική ακολουθία είναι πολύ δύσκολη. Δύσκολο επειδή το πέρασμα χρόνου σε ένα χώρο είναι πάντα κάτι απαιτητικό.

Ο @dimitris.gkotsopoulos.official , ο @george_iliopoulos και ο @giannis_vasilottos_official καθώς και οι @efthimisbalagiannis , @zografopouloskostas και @katerinakrepi μαζί με το τρομερό συνεργείο μας, το μοναδικά γραμμένο σενάριο, τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο, αλλά κυρίως την ηρωίδα μοντέζ μου @lydia_antonova_ χωρίς την οποία τίποτα δεν θα γινόταν, έφεραν σε πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή. Να είστε καλά όσοι πάντα μας στηρίζετε με πίστη».


https://www.instagram.com/p/CUu5kIsII_V

Η Ελένη λύγισε μόλις άκουσε τι έκανε ο Λάμπρος

Το σχέδιο του Ακύλα για να εκδικηθεί τον Λάμπρο που ο πατέρας του σκότωσε τον αδερφό του, τον Αχιλλέα Μεγαρίτη, ολοκληρώθηκε με την κίνηση του Λάμπρου.

Μετά τις φτιαχτές κατηγορίες, ο Λάμπρος υπέγραψε τη στημένη ομολογία του, πως είναι δηλαδή μέλος της ΕΑΚ του Δημήτρη Ορφανίδη και ο Ακύλας πήρε αυτό που ήθελε. Τα πραγματικά του βασανιστήρια τώρα αρχίζουν και ακόμη δεν έχεις δει τίποτα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Alex Sid έκανε guest στη σειρά και το Twitter υποκλίθηκε

Ο Ζάχος έσπευσε να ενημερώσει την Ελένη για την κίνησή του, με τα Σταμίρη να λυγίζει στο άκουσμα των νέων. Φυσικά δεν γνωρίζει πως ο Λάμπρος υπέγραψε το χαρτί αυτό για να τη σώσει.

Μόλις μερικά δευτερόλεπτα διήρκησε η «κατάρρευση» της Ελένης και το Twitter την αποθέωσε.

Δες στη gallery όσα ξεχώρισαν.