Η Madonna αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει: Η αμήχανη στιγμή στο σόου του Jimmy Fallon

Ιωάννα Τζανή
Η Madonna αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει: Η αμήχανη στιγμή στο σόου του Jimmy Fallon

Η απόρριψη ενός ρόλου για την ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Matrix», ήταν κάτι που μετάνιωσε και της στοίχισε πολύ.

Καλεσμένη στο «The Tonight Show» και τον Jimmy Fallon βρέθηκε η Madonna, προκειμένου να προωθήσει το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ της «Madame X» και δε δίστασε να αποκάλυψει τον λόγο για τον οποίο της είχε περάσει από το μυαλό να αυτοκτονήσει.

Η 63χρονη βασίλισσα της pop δήλωσε ότι ένα από τα πράγματα που έχει μετανιώσει περισσότερο στην πορεία της καριέρας της, είναι η απόρριψη ενός ρόλου για την εμβληματική ταινία επιστημονικής φαντασίας «The Matrix».

Madonna: Οι δίδυμες κόρες της έγιναν 9 χρονών – Οι σπάνιες φωτογραφίες που ανέβασε (photos)

Οι προτάσεις που δέχτηκε και η... ατυχής απόρριψη της Madonna

Η κινηματογραφική καριέρα της pop star ξεκίνησε το 1985, όταν συμμετείχε στο «Desperately Seeking Susan». Έκτοτε, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στον Jimmy Fallon, δέχτηκε προτάσεις για μερικούς από τους μεγαλύτερους ρόλους του Hollywood.


https://www.instagram.com/p/CUluZVWol0w

Η Madonna παραδέχτηκε ότι είχε απορρίψει την πρόταση να υποδυθεί την Catwoman - με τον «άγριο» ρόλο να παίρνει τελικά η Michelle Pfeiffer, καθώς και έναν ρόλο στο ερωτικό δράμα «Showgirls». Αυτό, όμως, που την πλήγωσε γιατί τελικά το ήθελε πολύ, είναι το ότι αρνήθηκε να συμμετέχει στο «Martix». Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Απέρριψα, επίσης, τον ρόλο στο "Matrix". Μπορείς να το πιστέψεις; Ήθελα να αυτοκτονήσω». Η 63χρονη δε διευκρίνισε για ποιο ρόλο πρόκειται, πάντως την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Trinity, υποδύθηκε τελικά η Carrie Ann Moss.

Η ταινία έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες στην ιστορία του κινηματογράφου, με έσοδα που αγγίζουν τα 1,3 δισεκατομμυρία δολαρία, ενώ το «The Matrix 4» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η Madonna τόνισε: «Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Ένα μικρό κομμάτι μου μετανιώνει για εκείνη τη στιγμή της ζωής μου».



Το Madame X κυκλοφόρησε

Το ντοκιμαντέρ «Madame X» έκανε το ντεμπούτο του στο MTV Ττου Ηνωμένου Βασιλείου στο MTV το βράδυ της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου, και την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στο Paramount+.

Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της βιντεογράφο, Ricardo Gomes, στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας Madame X το 2019-2020, η ταινία εξιστορεί το μακρύ ταξίδι της Madonna τόσο στη σκηνή όσο και σε παρασκηνιακές στιγμές.


https://www.instagram.com/p/CUwQlVKAZuO

Η συναυλιακή ταινία περιλαμβάνει, επίσης, στιγμιότυπα από την περίοδο που είχε τραυματίσει το ισχίο και το γόνατό της, κάτι που τελικά την ανάγκασε να ακυρώσει αρκετές συναυλίες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Πορτογαλία.

Η περιοδεία διακόπηκε, επίσης, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, στα μέσα Μαρτίου 2020.

H αμήχανη στιγμή πάνω στο τραπέζι του Fallon!

Η Madonna πέρα από τις υπόλοιπες αποκαλύψεις της, αποφάσισε να ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι του Jimmy Fallon απλά για να εκφραστεί και ο παρουσιαστής δεν σταμάτησε στιγμή να ανησυχεί για το τι θα φανεί στο κοινό από τον εσωτερικό κόσμο της βασίλισσας της pop.



Πραγματικά, απίστευτο.