Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας

 Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας

Τι έγινε γνωστό για την πρόσφατη έξοδο της Δέσποινας στα Εξάρχεια.

Η πρόσφατη έξοδος της Δέσποινας Βανδή στο κέντρο της Αθήνας και τα τρυφερά πλάνα στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, έφεραν και πάλι στο προσκήνιο τη φιλία της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό.

Η πρόσφατη έξοδος Βανδή – Μπισμπίκη στα Εξάρχεια

Πριν έναν μήνα περίπου, ο φακός εντόπισε για πρώτη φορά τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να περπατούν μαζί στο κέντρο και πριν λίγες ημέρες, ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά σε φοιτητικό κουτούκι στα Εξάρχεια.



Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μίλησε και έκανε την αποκάλυψη. Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός είναι θαμώνας του μαγαζιού και το επισκέπτεται συχνά και αυτή τη φορά έφερε και την τραγουδίστρια μαζί του.

«Δεν γνωρίζαμε καθόλου ότι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν στο μαγαζί. Κάθισαν στα έξω τραπέζια τα οποία δεν επικοινωνούν με τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Κι εμείς μετά τους είδαμε, προφανώς ήταν ινκόγκνιτο. Κάθισαν σε μια άκρη γιατί ο ηθοποιός έρχεται τακτικά και έφερε και την Βανδή».

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή: Η νέα κοινή έξοδος στα Εξάρχεια (photos)



Η γνωριμία της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό

Η Βανδή με τον Μπισμπίκη γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2020, όταν ο Αργύρης Αγγέλου – φίλος της Βανδή- έπαιζε σε θεατρική παράσταση με τον ηθοποιό. Λίγο μετά, άρχισαν να κάνουν όλοι μαζί παρέα.

Η φιλία που δένει Δέσποινα και Βασίλη

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, όσο διαφορετικά συμπεράσματα κι αν βγάζουν οι πρόσφατες φωτογραφίες τους. Η Δέσποινα έχει βγει πριν λίγο καιρό από έναν γάμο 18 ετών και μια πολυετή σχέση ενώ ο Μπισμπίκης είχε έναν γάμο σε κρίση μέχρι με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Η διαφορά ηλικίας:

Γεννημένη στις 22 Ιουλίου 1969 η Δέσποινα Βανδή έγινε 52 ετών το καλοκαίρι του 2021. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει τη δική του πορεία ετών στο θέατρο και την τηλεόραση.