Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

Μπακογιάννης-Κοσιώνη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου τους

Το post στο Instagram και τα τρυφερά λόγια των γονιών του.

Η πιο όμορφη μέρα ξημέρωσε σήμερα (9/10) για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, αφού σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια γεννήθηκε ο γιος τους, ο Δήμος. Ο μικρούλης πρωταγωνιστεί πολύ συχνά στα social media των γονιών σου, και σήμερα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το feed τους.

Οι ευχές ήρθαν πρώτα από το instagram account της μαμάς Σίας Κοσιώνη, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησαν κι εκείνες του μπαμπά Κώστα Μπακογιάννη.


https://www.instagram.com/p/CGH5He_lW1R

Οι ευχές στο Instagram της Σίας Κοσιώνη

Η δημοσιογράφος ευχήθηκε πρώτη στον γιο της μέσα από τα social media της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στο account της, η οποία έδειχνε τον μικρό Δήμο, μπροστά από ένα πηδάλιο πλοίου.

Το caption που συνόδευσε τη φωτογραφία της έγραφε: «Δεν μπορώ να χαμηλώσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να τα κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και πρόσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα! #happybirthday #birtday #birthdayboy #mylove #myboy #4».

Φυσικά τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή στο post της δημοσιογράφου, με τη Δούκισσα Νομικού να αφήνει μια κόκκινη καρδιά στα σχόλια.

nomikou sxolio

Σία Κοσιώνη: Με αυτή τη σπάνια φωτογραφία γιόρτασε τα γενέθλιά της (photo)

Το τρυφερό post του Κώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης από την άλλη, ανέβασε στο δικό του Instagram μια φωτογραφία με τον γιο του, με τον οποίο κάθεται δίπλα δίπλα και του δείχνει κάτι με τα χέρια του. Τη φωτογραφία του ο δήμαρχος Αθηναίων συνόδευσε με το εξής caption: «Και όοοοοοοοοοολος αυτός ο κόσμος περιμένει εσένα και τα αδέρφια σου να τον ανακαλύψετε! Χρόνια πολλά Δημούλη».

Σία Κοσιώνη: Χαλαρή και αδυνατισμένη σε βόλτα με τον γιο της

Δες στη gallery παρακάτω τις δύο φωτογραφίες που ανέβασαν οι γονείς του.