Γη της ελιάς: Οι κρυφές σχέσεις αποκαλύπτονται και ο Αλέξης καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Οι κρυφές σχέσεις αποκαλύπτονται και ο Αλέξης καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Η Μαργαρίτα παίρνει οδυνηρή απόφαση για το γιό της.

Η άγνωστη κόρη του Ισίδωρου, ο κρυφός γάμος του Μάνου, ο γνωστός μας απαγωγέας της Μυρτάλης και η παράνομη σχέση Στάθη και Ιουλίας, θα μας απασχολήσουν πολύ και θα κορυφώσουν τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς στο Mega τις επόμενες ημέρες. Τα μυστικά δεν θα μείνουν κρυφά και η αλήθεια θα αλλάξει όλες τις ισσοροπίες.


https://www.instagram.com/tv/CUvWd7BIL9D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην φυλακή... αλλά για λίγο Στέφανος και Στάθης

Μέχρι η αστυνομία να φτάσει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου, κλείνονται στη φυλακή πατέρας και υιός Καπερνάροι, με την σύζυγο και μαμά Αρετή να πανικοβάλλεται και με την Ιουλία να μην μπορεί να εκφράσει τη στεναχώρια της. Μέχρι να αποκαλυφθεί και το δικό της μυστικό για την σχέση της με το Στάθη, προσπαθεί όσο μπορεί να μην μάθει ο αδελφός της Ισίδωρος (Νίκος Γαλανός) τον κρυφό γάμου του γιου του Μάνου, με την Μαρίνα. Τελικά ο Στάθης με τον Στέφανο θα απελευθερωθούν, γιατί η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη του πρώην συντρόφου της κόρης της Χάιδως που θα γίνει ο νούμερο ένα ύποπτος της διπλής δολοφονίας. Η Χάιδω χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με τις νέες εξελίξεις.

Γη της ελιάς: Η βεντέτα ξαναφουντώνει - Αρετή και Χάιδω έκαναν το Twitter να οργιάζει

Τριπλό σοκ για τον Ισίδωρο

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα κληθεί να αντιμετωπίσει το σοκ της εύρεσης της άγνωστης κόρης του. Μέχρι να αποφασίσει πως θα κινηθεί θα το κρατήσει κρυφό. Όμως τον περιμένει μεγάλη έκπληξη τις επόμενες ημέρες γιατί θα καταλάβει τον κρυφό δεσμό της Ιουλίας. Αλλά χωρίς ακόμη να γνωρίζει τον άντρα που έχει ερωτευτεί. Και το τρίτο και τελειωτικό χτύπημα θα έρθει, όταν σε μια ακόμη λεκτική σύγκρουση με τον γιο του θα μάθει πως εκείνος κρυφά παντρεύτηκε την Μαρίνα. (πόσα να αντέξει και αυτός ο άνθρωπος;)


https://www.instagram.com/p/CUxVRN3oa1z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο απαγωγέας αποκαλύπτεται

Μέχρι το επεισόδιο της Τρίτης δεν θα έχουμε λύσει το μυστήριο της απαγωγής της Μυρτάλης, η οποία, σε κάθε προσπάθεια να στείλει κρυφό μήνυμα στην οικογένειά της, θα επεμβαίνει ο απαγωγέας της. Ο Αλέξης την κρατά αιχμάλωτη αλλά σύντομα η μητέρα του θα το ανακαλύψει. Εκείνος θα το σκάσει, αλλά όταν επιστρέψει, η Μαργαρίτα (Λυδία Κονιόρδου) θα πάρει μια οδυνηρή απόφαση για να τον κλείσει σε ψυχιατρείο και να προστατέψει πια η ίδια την Μυρτάλη.

Δείτε φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα της σειράς στην μαγευτική Μάνη

(photo instagram: @makeit_productions @antigonekouloukakos