Τηλεθέαση: Πρωτιές για Μάνεση, Γερμανού, Voice και Εθνική Ελλάδος!

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Πρωτιές για Μάνεση, Γερμανού, Voice και Εθνική Ελλάδος!

 «Τσίμπησαν» νούμερα και οι σειρές της ΕΡΤ

Πρωτιές γενικά για τον Alpha, με τον Νίκο Μάνεση το πρωί, την Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι, ενώ ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο που μετέδωσε το Open είχε υψηλές επιδόσεις. Χαμόγελα στον ΣΚΑΙ για το Voice, αλλά και στην ΕΡΤ με την καλή πορεία για «Καρτ Ποστάλ» και το «Βαρδιάνος στα σπόρκα».


https://www.instagram.com/p/CUy9_5qFjHp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κινήθηκε από το 18,3% ως μικρότερο ποσοστό στο νεανικό κοινό και έφτασε μέχρι και το 29%, με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega να ακολουθεί. Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε με ένα 18,3%, είχε διακυμάνσεις με το «Χαμογέλα και πάλι» να τερματίζει στο 15%.


https://www.instagram.com/p/CUzaoXwjlzo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακυμάνσεις είχε και η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι αλλά πήρε την πρωτιά φτάνοντας μέχρι και 14% με την Κατερίνα Καραβάτου και το «Τι λες τώρα» στο Mega, να έχει μια σταθερή βάση γύρω στο 10% και να φτάνει για ένα τέταρτο στο δυναμικό κοινό, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μέχρι το 13,2%. Μονοψήφια για το «Όλα γκουντ» στον ΣΚΑΙ με ανώτερο το 9%, Η εκπομπή θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη στην συνέχεια για να ανεβάσει τα ποσοστά της, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς.

H Ναταλία Γερμανού μας καλωσόρισε «στα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής μας»!



Σκόραρε η Εθνική και το Voice

Καθαρή νίκη για να χρησιμοποιήσουμε και ποδοσφαιρικούς όρους για το μουσικό talent show του ΣΚΑΙ που έχει πολύ σταθερούς φαν και ενώ ξεκίνησε χαμηλά στο δυναμικό κοινό με 11,2% έφτασε μέχρι το 26,2%.


https://www.instagram.com/p/CU0PXkdInW-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μελωδική συνέχεια...με το πεντάωρης διάρκειας J2US να έχει ως μικρότερο νούμερο τηλεθέασης στο νεανικό κοινό το 13,4% και να φτάνει το 19,8% μετά τα μεσάνυχτα. Ο αγώνας ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας που μετέδωσε το Open έκανε την διαφορά, με ποσοστά που έφτασαν μέχρι 22.5% στο δυναμικό κοινό αλλά και μέχρι 24,9% στο γενικό κοινό.

Οι τηλεθεατές αγάπησαν την ΕΡΤ

Η δημόσια τηλεόραση που δεν είχε μέχρι σήμερα αξιόλογες επιδόσεις στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τις δύο άρτιες αισθητικά και σεναριακά σειρές, αρχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο «Βαρδιάνος στα σπόρκα» με την Ρένια Λουιζίδου έφτασε μέχρι και το 9,2% στο νεανικό κοινό, αλλά στο γενικό μέχρι 11.2%.

vardianos louizidou

Eνώ η «Καρτ ποστάλ» με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου και quest χθες του επεισοδίου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση έφτασε μέχρι και 9.2% και στο γενικό κοινό μέχρι 11,6%. Αν σκεφτεί κανείς ότι τέτοιες επιδόσεις έχουν καμιά φορά και εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης όπου υπάρχει μια παγιωμένη πια συνήθεια του κοινού, αυτά τα νούμερα σηματοδοτούν μια πολύ καλή αρχή.