Δέσποινα Βανδή και Adele στο ίδιο story - Η απρόσμενη ερώτηση και το repost της τραγουδίστριας

Δέσποινα Βανδή και Adele στο ίδιο story - Η απρόσμενη ερώτηση και το repost της τραγουδίστριας

Κάποιος φαν στάθηκε η αιτία ώστε οι δύο τραγουδίστριες να «συναντηθούν» διαδικτυακά.

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη χτες (10/10) το βράδυ και στο επίκεντρό του είχε τη Δέσποινα Βανδή και την… Adele! Όχι με φυσική παρουσία των τραγουδιστριών αλλά στον κόσμο του Ίντερνετ.

Η 33χρονη Adele είχε live, κατά το οποίο ο κόσμος έστελνε τα σχόλια και τα μηνύματά του. Κανείς δε φανταζόταν, όμως, ότι ένας φαν θα της έγραφε κάτι σχετικό με τη Δέσποινα.

J2US: Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Στικούδη σε hot εμφανίσεις - Το Twitter τις αποθέωσε

Η ερώτηση στην Adele

Ξαφνικά, κατά τη διάρκεια του live της Adele, κάποιος έκανε στην Adele μία εντελώς απρόσμενη ερώτηση: «Σου αρέσει η Δέσποινα Βανδή;»

despoina vandi adele6

Κάποιος που παρακολουθούσε το live της Adele και είδε την ερώτηση έκανε print screen του συμβάντος, το ανέβασε σε story και έκανε tag την Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία και γρήγορα το έκανε repost.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα, πέρα από τα επαγγελματικά της, βρίσκεται στο προσκήνιο και για τις εξόδους της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η 53χρονη τραγουδίστρια και ο 43χρονος ηθοποιός απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει στο κέντρο της Αθήνας σε βόλτα και φαγητό.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2020, όταν ο καλός φίλος της Βανδή, Αργύρης Αγγέλου, έπαιζε σε θεατρική παράσταση με τον ηθοποιό. Έκτοτε, άρχισαν να κάνουν όλοι μαζί παρέα.

Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας