Γη της ελιάς: Η μυστική σχέση έγινε γνωστή - Χάιδω και Αρετή έγιναν viral στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η μυστική σχέση έγινε γνωστή - Χάιδω και Αρετή έγιναν viral στο Twitter

Η Χάιδω δεν πιστεύει ότι η κόρη της είχε κρυφή σχέση με τον Νικόλα.

Τελικά στα επεισόδια της Κυριακής, πάντα συμβαίνει κάτι απρόοπτο στη Γη της ελιάς! Η σκηνή που είδαμε χθες (10/11/21) με τον τσακωμό μεταξύ Χάιδως και Αρετής και τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν, «ξεσήκωσε» το Twitter.

Πολλοί ήταν αυτοί που... ανατρίχιασαν με τις κατάρες τους, ενώ άλλοι έβαλαν μέχρι και στοιχήματα για το ποια θα κερδίσει στην... καταρομαχία. Η κράτηση του Στάθη και του Στέφανου στο αστυνομικό τμήμα έχει βγάλει την Αρετή εκτός εαυτού, όμως οι έρευνες στρέφονται στον Νικόλα και οι Καπερνάροι αφήνονται ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να την αφήσει ελέυθερη, αλλά οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό, ενώ η Άννα ξεφεύγει από κάθε όριο στην προσπάθειά της να εκδικηθεί τον Δημήτρη.

Γη της ελιάς: Οι κρυφές σχέσεις αποκαλύπτονται και ο Αλέξης καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Ο Νικόλας στα χέρια της αστυνομίας και η Χάιδω συγκλονισμένη

Ο αστυνόμος Κουράκος στρέφει τις έρευνές του προς τον Νικόλα και με τα στοιχεία που κρατά στα χέρια του, τον αναγκάζει να παραδεχτεί την παράνομη σχέση που διατηρούσε με τη Στέλλα Στεφανέα, ενώ ομολογεί επίσης ότι υποπτευόταν πως το παιδί που περίμενε ήταν δικό του.


https://www.instagram.com/p/CUyAQfEAjXf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από αυτή την ομολογία, ο Στέφανος και ο Στάθης αφήνονται ελεύθεροι και επιστρέφουν στο σπίτι τους, τα μαντάτα όμως για τον ανέντιμο βίο της κόρης της Χάιδως, θα τη συγκλονίσουν. Από τη μια εκείνη να κατηγορεί τον Μάνο που έχει κάνει σχέση με μια άλλη κοπέλα χωρίς να έχει περάσει καιρός από τη δολοφονία της κόρης της, και από την άλλη η ίδια η κόρη της να διατηρούσε δεσμό με τον Νικόλα, ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί! Είναι πολύ βαρύ αυτό για μια Μανιάτισσα που βάζει το τι θα πει ο κόσμος και το ήθος, πάνω απ' όλα.

Πλέον, το μίσος της Χάιδως για τους Καπερνάρους καταλαγιάζει και αμφιβάλλει για το αν τελικά ευθύνονται εκείνοι τελικά για το διπλό φονικό. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να όπλισαν αυτοί το χέρι του Βαφέα και του Νικόλα.

gi tis elias13

Τα νέα ότι ο Νικόλας έχει ανάμειξη στον φόνο της Στέλλας Στεφανέα δεν αργούν να κυκλοφορήσουν στην Αρεόπολη, με όλο το χωριό να πέφτει από τα σύννεφα!

Και οι δολοφονίες συνεχίζονται...

Η κατάσταση με τους φόνους στη Μάνη έχει ξεφύγει τελείως, και κανένας δεν υποπτεύεται τον πραγματικό ένοχο που κρύβεται πίσω από όλα. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να είναι υπεράνω πάσης υποψίας και μάλιστα δεν είναι πλέον μόνος στις βρωμοδουλειές του. Ο συμβολαιογράφος χρίζει τον Δημήτρη δεξί του χέρι και εκείνος δεν αργεί να αναλάβει δράση. Διατάσσει τη δολοφονία της Φρόσως Αργυρέα, αλλά το κάνει να φανεί σαν ανακοπή καρδιάς. Τα νέα του θανάτου της συγκλονίζουν τον Λυκούργο.

Τώρα που ενώθηκαν αυτά τα δυο διαβολικά μυαλά, μας φοβίζει πολύ το τι περιμένει την κωμόπολη... Μέχρι φυσικά η αστυνομία να φτάσει επιτέλους στα ίχνη τους. Γιατί τίποτα δε μένει για πάντα κρυφό στη Μάνη!



Η εκδίκηση της Άννας συνεχίζεται και ο Αλέξης παίζει με τα νεύρα της Μυρτάλης

Η Άννα το έχει βάλει σκοπό της ζωής της να καταστρέψει τον Δημήτρη. Παρόλο που η καλή της φίλη, η Βασιλική, τη συμβουλεύει να αφήσει στην άκρη την εμμονή της μαζί του, εκείνη δεν τη σταματά τίποτα και αποφασίζει να το φτάσει άκρα. Μετά την ανακοίνωση της ψεύτικης εγκυμοσύνης στον Δημήτρη, με απώτερο σκοπό να τον εκβιάσει για χρήματα, πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς και της λέει και εκείνης ότι είναι έγκυος, αλλά και ότι ο «γιος» της δήθεν την ξυλοκόπησε.

Και εκτός από την Άννα, η εμμονή του Αλέξη με τη Μυρτάλη δε λέει να καταλαγιάσει... Συνεχίζει να την κρατά κλεισμένη στο απομονωμένο σπίτι με σκοπό να την κάνει να τον ερωτευτεί και έτσι η Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του. Οι υποψίες, όμως, θα κινηθούν σύντομα.

Η μητέρα του, η Μαργαρίτα, έχει ήδη αρχίσει να προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη και την άρνησή του να της γνωρίσει τη νέα του κοπέλα. Μόλις αποκαλυφθεί ότι έχει απαγάγει τη Μυρτάλη, η Μαργαρίτα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα αποφασίσει να κλείσει τον γιο της σε ψυχιατρείο.

Δες στη photo gallery τα τραγελαφικά tweets για το debate μεταξύ Χάιδως και Αρετής.