JLo- Ben Affleck: Η αποκάλυψη για το δαχτυλίδι αρραβώνων και η πρόταση γάμου

Πατούλια Κατερίνα
JLo- Ben Affleck: Η αποκάλυψη για το δαχτυλίδι αρραβώνων και η πρόταση γάμου

Όλο το παρασκήνιο για τον γάμο του Affleck με την Jlo.

Ακόμα μια επίσημη κοινή εμφάνιση για το ζεύγος Ben Affleck και Jennifer Lopez που έχει αποφασίσει να ζήσει το έρωτά του αυτή τη φορά χωρίς να ενδιαφέρεται για καμία τρίτη γνώμη.

Η Jennifer, συνόδευσε τον Ben στην πρεμιέρα της ταινίας του The Last Duel στη Νέα Υόρκη και τα φιλιά στο κόκκινο χαλί δεν έλειψαν καθώς και οι αγκαλιές και τα χαμόγελα και η αγάπη μεταξύ τους.

Τη δεύτερη αυτή προσπάθεια στη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια σχολίασε στο Vanity Fair ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της JLo, Rob Shuter.

H σημασία όσων αποκάλυψε ο Shuter είναι μεγάλη, μιας και εκείνος ξεκίνησε να δουλεύει με τη Jennifer όταν εκείνη ήταν σε σχέση με τον Ben και ετοιμάζονταν να παντρευτούν το 2004.

Εκείνος έγραψε και την ανακοίνωση για την ακύρωση του γάμου, μία εβδομάδα πριν την πραγματοποίησή του.

«Ξεκίνησα να δουλεύω με τη Jen και έγραψα την περίφημη ανακοίνωση του χωρισμού, πως παραμένουν καλοί φίλοι (δεν ήταν αλήθεια) και πως επιθυμούν την προστασία της ιδιωτικότητάς τους. Έψαξα και βρήκα την προηγούμενη δήλωση χωρισμού διάσημου, νομίζω ήταν η Sandra Bullock και την αντέγραψα»



Στόχος ήταν πάντα η προστασία της JLo

O πρώην εκπρόσωπος της Jlo εξήγησε πως ήθελε πάντα να προστατεύσει την Jennfer, όχι απαραίτητα τον Ben αλλά όλοι γνώριζαν τότε τα προβλήματά του με τον αλκοολισμό και αργότερα μίλησε ανοιχτά και ο ίδιος για το πώς μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ο Suter εξηγεί πως ακόμα και τώρα δεν μπορεί να πει την πλήρη αλήθεια αλλά τονίζει πως πάντα ήξερε πως θα γίνουν ζευγάρι ξανά:

«Το ήξερα, δεν θα φαντάστηκα πως θα περνούσαν τόσα χρόνια. Όταν η Jen χώρισε με τον Ben επέστρεψε στον Marc Anthony.Πάντα την έκαναν να νιώθει άνετα άτομα από το παρελθόν. Ξέρω ότι ο Ben ήταν η αγάπη της ζωής της, το ήξερα από τον τρόπο που μιλούσε για εκείνον, ενθουσιαζόταν αλλά δεν μπορούσε να αντέξει τις φορές που εκείνος την απογοήτευσε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Και νομίζω πως αφού εκείνος αντιμετώπισε πια τους δαίμονές του, είναι έτοιμος για εκείνην».


https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

Ο Rob εξηγεί ακόμα πως ο Ben με τη Jennifer ταιριάζουν τόσο πολύ που ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τις φράσεις του άλλου. Κι εκεί ήρθε η πρόβλεψη για τον γάμο:

Νομίζω πως θα παντρευτούν αλλά ο γάμος θα είναι μικρότερος από αυτό που φανταζόμαστε. Θα είναι ένας γάμος για αυτούς και τους φίλους αλλά και την οικογένειά τους, όχι γάμος Χολιγουντιανός.

Η JLo κάνει ευτυχισμένο τον Ben Affleck: Η δήλωση του ηθοποιού για την επανασύνδεση


Μοιάζει με το τραγούδι του Barry Manilow «Somewhere Down the Road», που λέει πως είχαμε τη σωστή αγάπη στη λάθος στιγμή. Τότε ήταν η λάθος στιγμή και τώρα είναι η σωστή.

Τα Χριστούγεννα η πρόταση γάμου:

Ο Shuter προβλέπει πως η πρόταση θα γίνει τα Χριστούγεννα στο Wyoming με τα παιδιά και τονίζει: