Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανδρέας Γεωργίου: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο»

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για το σχολείο και το απολυτήριο του λυκείου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (11/10) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα. Ο σεναριογράφος και δημιουργός της Γης της Ελιάς, που βλέπεις αυτό το διάστημα από τη συχνότητα του Mega με αφορμή ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, αποκάλυψε κάτι για τον εαυτό του που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Ο 39χρονος Ελληνοκύπριος σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος & παραγωγός ανέφερε κάτι για την εκπαίδευσή του, το οποίο ενδέχεται να σε ξαφνιάσει, όπως συνέβη στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό, ο οποίοι όμως μετά ξέσπασαν σε γέλια.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για την «παρατυπία» που έκανε

Ένα θέμα έπαιζε το πρωί στην εκπομπή της Μελέτη, Mega Καλημέρα, το οποίο κίνησε το ενδιαφέρον του ηθοποιού και αποκάλυψε πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο. Ο 39χρονος, αφού τον καλημέρισαν ξεκίνησε λέγοντας: «Έβλεπα τώρα το θέμα σας και θέλω να σου πω πως κι εγώ έφυγα από το σχολείο από την πρώτη λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του γυμνασίου, πήγα στο Λονδίνο, το μετέφρασα, και είπα ότι είναι απολυτήριο λυκείου και μπήκα στο κολέγιο κατευθείαν… οπότε γλίτωσα έτσι τρία χρονάκια».



Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Τσουρός εξεπλάγησαν με τη δήλωση του ηθοποιού και ξέσπασαν όλοι μαζί σε γέλια.

Γη της ελιάς: Και ξαφνικά ο Φίλιππος.... φιλούσε υπέροχα (τη Βασιλική) - Το νέο trend των social!

Υπάρχουν όμως και άλλοι διάσημοι και επιτυχημένοι που δεν τελείωσαν το σχολείο

Αφορμή για την αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου σχετικά με το σχολείο, στάθηκε το θέμα που έπαιξε νωρίτερα στην εκπομπή, για τους διάσημους και επιτυχημένους που όμως δεν έχουν τελειώσει ακόμη το σχολείο.

Ωστόσο οι celebrities αυτοί έχουν γίνει γνωστοί με τη δουλειά τους κι έχουν κερδίσει τον θαυμασμό και την αγάπη του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές που ακούς πολύ συχνά και σε καμία περίπτωση δεν είχες στο μυαλό σου πως δεν έχουν τελειώσει το σχολείο. Παρόλα αυτά οι stars αυτοί έχουν αποδείξει μέσα στα χρόνια και με την καριέρα χρόνων, πως η επιτυχία δεν έχει να κάνει πάντα με τους τίτλους και τις πανεπιστημιακές γνώσεις κάποιου.



Δες στη gallery που ακολουθεί ποιοι είναι αυτοί οι celebrities.