Σε σχέση η Selena Gomez με τον Chris Evans; Φρενίτιδα στο twitter με τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε σχέση η Selena Gomez με τον Chris Evans; Φρενίτιδα στο twitter με τις φήμες

Οι fans στο Twitter πανηγυρίζουν με αυτή την εξέλιξη.

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες -κυρίως στα social media- που θέλουν τη Selena Gomez και τον Chris Evans να βγαίνουν ραντεβού, με τους fans να έχουν ανακαλύψει κάποιες αποδείξεις.

Είναι σημαντικό βέβαια να μάθεις πως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν, και οτιδήποτε κυκλοφορεί ως απόδειξη είναι απλά εικασίες. Τι έχουν δει όμως οι fans που τους έχουν οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα;

Οι συναντήσεις Chris Evans-Selena Gomez που φούντωσαν τις φήμες για σχέση

Στις 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως ο Chris Evans άρχισε να ακολουθεί τη Selena Gomez στο Instagram. Έπειτα την 1η Οκτωβρίου 2021 η 29χρονη τραγουδίστρια και ο 40χρονος ηθοποιός των Avengers εθεάθησαν να βγαίνουν από το ίδιο studio στο Los Angeles.

Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν τη Selena με τον Chris να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο, αλλά σε διαφορετική περίσταση ο καθένας.



Selena Gomez: «Δε χρειάζεται να έχω σώμα 19χρονης γιατί δεν είμαι 19χρονη»

Είναι πράγματι μαζί Chris Evans- Selena Gomez;

Οι φήμες για τη μεταξύ τους σύνδεση δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο κάποιοι fans υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες αυτές και οι φήμες γενικότερα είναι προϊόν φαντασίας και πως οι εικόνες έχουν δημιουργηθεί με photoshop, και δεν είναι αληθινές,

Η Selena Gomez «παρακολουθούσε» καιρό τώρα τον Chris Evans και της άρεσε, ενώ κάποια στιγμή στην πορεία ομολόγησε πως είχε «κόλλημα» μαζί του.

«Μου αρέσει πολύ ο Chris Evans. Δεν είναι χαριτωμένος; Είναι πολύ χαριτωμένος », είπε η Selena στο Watch What Happens Live το 2015. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της, ο οικοδεσπότης Andy Cohen ανέφερε ότι ο αδερφός του Chris, Scott Evans ήταν ο μπάρμαν στην εκπομπή του μία εβδομάδα νωρίτερα, με τη Selena να απαντάει τότε: «Αλήθεια; Την προηγούμενη εβδομάδα; Μάλλον είναι γραφτό».



Το Twitter τρελάθηκε με την ιδέα αυτή

Η είδηση περί «σχέσης» Selena-Chris δεν άργησε να φτάσει και στο twitter με τους fans να τρελαίνονται κυριολεκτικά με την εξέλιξη αυτή. Η φρενίτιδα που ξέσπασε ήταν μεγάλη και έκαναν χαμό στα σχόλια, παρακαλώντας να είναι αλήθεια οι φήμες αυτές.

Δες στη gallery τα σχόλια που έκαναν.