Selena Gomez: «Δε χρειάζεται να έχω σώμα 19χρονης γιατί δεν είμαι 19χρονη»

Νατάσσα Σχοινά
Selena Gomez: «Δε χρειάζεται να έχω σώμα 19χρονης γιατί δεν είμαι 19χρονη»

Η δήλωση της τραγουδίστριας δίνει έμπνευση στο κοινό.

Κανόνες και πρότυπα

Πρότυπα, κανόνες, γραπτά και άγραφα ρητά που με κάποιον τρόπο φαίνεται να ορίζουν το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ακολουθήσεις. Ο αριθμός στην ταυτότητα, στη ζυγαριά, τα ρούχα, ακόμα και ο τρόπος που θα χωρίσεις τα μαλλιά σου μπορεί να βρεθεί στο προσκήνιο λες και για κάποιον λόγο κάποιος έχει δικαίωμα στη ζωή σου.

Το θετικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και περισσότερο μία προσπάθεια απελευθέρωσης από αυτήν την απαρχαιωμένη λογική. Ακόμα και οι celebrities -που κατά κανόνα εμφανίζονταν λαμπερές και αψεγάδιαστες- αρχίζουν και δημοσιεύουν τον πραγματικό, άφιλτρο, αμακιγιάριστο, υπέροχο εαυτό τους.

selena gomez ugeia6

Η Selena Gomez μιλάει ειλικρινά

Η Selena Gomez είναι ένα κορίτσι που μιλάει ανοιχτά για θέματα που άλλες αποφεύγουν να αγγίξουν. Η μάχη της με τον λύκο, τα χειρουργεία που ακολούθησαν, η κακή της ψυχολογική κατάσταση είναι μερικά από αυτά που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο «Life in Looks» της Αμερικανικής Vogue, η Gomez μίλησε για κάτι που κανείς δε φανταζόταν. Ανάμεσα στον σχολιασμό διαφόρων fashion looks που έκανε ανά τα χρόνια, στάθηκε στο λευκό φόρεμα Vera Wang που φόρεσε το 2015 στο Met Gala.




Η δήλωση που θα σε εμπνεύσει

«Αλλάζει πολύ το βάρος μου και θυμάμαι που εκείνο το βράδυ συγκεκριμένα δεν ένιωθα καλά με το σώμα μου», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Αυτό που ήταν πραγματικά απίστευτο ήταν ότι είχα την ευκαιρία να δουλέψω πάνω στο φόρεμα που ταίριαξε στο σώμα μου. Πέρασα τόσο ωραία διαμορφώνοντας αυτό το φόρεμα. Πιστεύω ότι ήρθαμε όλοι μαζί και χτίσαμε κάτι πραγματικά όμορφο και κάτι που πραγματικά μου ταίριαξε καλά»

«Ήταν μία από τις στιγμές που σκέφτηκα ότι δε χρειάζεται να έχω αυτήν τη φιγούρα 19χρονης πια, γιατί δεν είμαι -19χρονη-»




Για να νιώθει καλά με τον εαυτό της κάθε φορά που έχει να ετοιμαστεί για δημόσιο γεγονός, η τραγουδίστρια που είναι τώρα 28 ετών μιλάει πολύ ειλικρινά στην ομάδα της. Δε δέχεται να μπαίνει σε καλούπια και κάνει αυτό που την εκφράζει και που δεν την πιέζει.

«Είμαι πολύ ειλικρινής με τους ανθρώπους της ομάδας μου, οπότε δεν ήθελα να φορέσω τίποτα κολλητό. Μετά δοκίμασα αυτό το φόρεμα και ένιωσα τόσο όμορφη»