Ο Δημήτρης Λάλος στο γυμναστήριο και το Instagram μόλις έγινε ενδιαφέρον (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Δημήτρης Λάλος στο γυμναστήριο και το Instagram μόλις έγινε ενδιαφέρον (video)

Ο Λάλος, ο Μαθιός και το γυμναστήριο.

Ο Μαθιός, ο δολοφόνος από τον Σασμό, γίνεται καθημερινά trend στο Twitter. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Μαθιό, ο Δημήτρης Λάλος έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και στον λογαριασμό του στο Instagram φροντίζει καθημερινά να μοιράζεται και posts από τους φανς του που βλέπουν φανατικά τον Σασμό στον Alpha.

Σε αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Λάλος μοιράζεται και στιγμές από την καθημερινότητά του.

O 42χρονος ηθοποιός έχει αποκτήσει πια περισσότερους από 21,5 ακόλουθους στο Instagram και μόλις σήμερα μοιράστηκε την προπόνηση που έκανε στο γυμναστήριο.

Με story του ο τηλεοπτικός Μαθιός έδειξε τις πιέσεις με μπάρα που έκανε στο γυμναστήριο. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου με την οποία είναι παντρεμένος από το 2017 και με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Για τη γυναίκα του, ο Λάλος είχε αποκαλύψει πρόσφατα το πώς αντιμετωπίζει τις εκδηλώσεις θαυμασμού για τον Μαθιό:


https://www.instagram.com/p/CUIB0-Lq-bA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».

Όσο για την κόρη του, ο Λάλος αποκάλυψε:

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα.

Όταν λες σ' αγαπώ για πάντα στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια.
Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός».

Η προπόνηση στο Instagram

Ιδού και ο τρόπος με τον οποίο μένει fit ο 42χρονος ηθοποιός.



Έρχονται εξελίξεις στον Σασμό για τον Μαθιό. Διάβασε παρακάτω.