Η Kim Kardashian ανταλλάσσει φιλιά με τον Pete Davidson και οι fans δεν σταματούν να σχολιάζουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian ανταλλάσσει φιλιά με τον Pete Davidson και οι fans δεν σταματούν να σχολιάζουν

Όχι καμία σχέση δεν έχει η Kim με τον Pete Davidson.

Η Kim Kardashian δεν είναι μια influencer της διπλανής πόρτας. Η Kim Kardashian είναι πολλά πράγματα μαζί, και το βράδυ του Σαββάτου έγινε και οικοδεσπότης του Saturday Night Live, όπου μίλησε για πολλά πράγματα για τα οποία κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος.

Μεταξύ άλλων μίλησε για εκείνους που την αποκαλούν προικοθήρα, για τον OJ Simpson, αλλά εκθείασε και τον πρώην σύζυγό της, Kanye West. Πολλά από αυτά δημιούργησαν έκπληξη τόσο στους παρευρισκόμενους της εκπομπής, όσο και στους τηλεθεατές.

Ανάμεσα σε αυτά που συζητήθηκαν ήταν και το φιλί της με τον Pete Davidson.

Η Kim Kardashian φιλιέται με τον Pete Davidson και οι fans σχολιάζουν

Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson έπαιξαν τον Aladdin και τη Jasmine σε ένα σκετς στο Saturday Night Live. Η 40χρονη reality σταρ και ο 27χρονος κωμικός συνεργάστηκαν για να κάνουν ένα σκετς με τους δύο ήρωες της Disney, και το φιλί δεν άργησε να έρθει.

Στη μίμηση της κλασικής ταινίας της Disney, ο Aladdin (Davidson) ανησυχεί για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Jasmine (Kim Kardashian West), με αποτέλεσμα να κάνει μια ευχή. Στο τέλος του σκετς, οι δυο τους μοιράζονται ένα φιλί!



SNL: Ο ακομπλεξάριστος μονόλογος της Kim Kardashian - Μίλησε μέχρι και για τον OJ Simpson

Τα σχόλια των fans στα social media

Η Kim Kardashian μιμήθηκε πολύ καλά τη Jasmine με τους fans να ενθουσιάζονται. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να σχολιαστεί με κάποιον τρόπο το φιλί αυτό μεταξύ τους, οι fans επικεντρώθηκαν γενικά στο σκετς και όχι στο φιλί που μοιράστηκαν Kim Kardashian και Pete Davidson.


https://www.instagram.com/p/CU1edbVgjyT

Αρκετοί ήταν αυτοί που ένιωσαν άβολα με το όλο concept του σκετς, και αρκετοί αυτοί που γέλασαν και ενθουσιάστηκαν με την ιδέα. Μάλιστα σε κάποια σχόλια αναφέρθηκε το γεγονός πως τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.

Η Kim Kardashian για πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας - Οι συμβουλές του West

Στη gallery παρακάτω θα δεις μερικά από τα σχόλια που έκαναν.