Η Jennifer Lopez μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της

Η Jennifer Lopez μιλά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο Vanity Fair, η Λατίνα σταρ μιλά ανοιχτά για τη ζωή μετά το διαζύγιο και δηλώνει πως είναι μια «αθεράπευτη ρομαντική».

Δύο εβδομάδες πέρασαν μετά τον πολύκροτο χωρισμό της Jennifer Lopez από τον Marc Anthony και η διάσημη τραγουδίστρια/ηθοποιός/και πολλά άλλα, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματά της, για το τι πήγε στραβά στον γάμο της αλλά και για το τι έχει σκοπό να κάνει από δω και πέρα με τη ζωή της, σε συναισθηματικό τουλάχιστον επίπεδο.

Η Lopez έδωσε τη πρώτη της συνέντευξη μετά το διαζύγιο στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Vanity Fair και δεν δίστασε, μεταξύ άλλων, να δηλώσει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πιστεύει στην αγάπη.

«Ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου και δούλεψα πολύ σκληρά γι' αυτό. Και οι δύο προσπαθήσαμε», λέει η Lopez για τον γάμο της με τον Anthony. «Μερικές φορές όμως δεν λειτουργεί, και αυτό είναι θλιβερό. Αλλά παραμένω αιώνια αισιόδοξη σχετικά με την αγάπη. Πιστεύω στην αγάπη».

Κι αν και ο τρίτος γάμος της απέτυχε, η Jennifer είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω και να συνεχίσει να κυνηγά το όνειρό της «Εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου (η αγάπη)» επισημαίνει στη συνέντευξη η Lopez. «Είμαι θετική και αποφασισμένη να προχωρήσω στη ζωή μου, να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ως μητέρα, ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Ψάχνω για νέες προκλήσεις τώρα. Νιώθω δυνατή».

Τέλος, δεν παραλείπει να περάσει και ένα γενικότερο μήνυμα για τις σχέσεις στις γυναίκες, μέσω της προσωπικής της πρόσφατης εμπειρίας «Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πως συμβιβαζόμαστε. Δεν καταλαβαίνουμε πως κάποιο άτομο δεν μας κάνει καλό, ή πως αυτό το άτομο δεν μας συμπεριφέρεται όπως αξίζουμε, ή πως και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό του με τον σωστό τρόπο. Αν μείνω σε μια τέτοια κατάσταση τότε δεν κάνω το σωστό πράγμα για μένα. Αγαπώ αρκετά τον εαυτό μου για να φύγω από μια τέτοια κατάσταση».