Το πρώτο post της Μαίρης Συνατσάκη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή – Το χαμόγελό της τα λέει όλα

Το πρώτο post της Μαίρης Συνατσάκη για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή – Το χαμόγελό της τα λέει όλα

Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη πριν λίγη ώρα με ένα post στο Instagram. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ως τώρα δεν είχαν μοιραστεί κανένα κοινό στιγμιότυπο.

Το cute post της Μαίρης Συνατσάκη

Σε καλοκαιρινό mood, με τα μαγιό τους και νωπά μαλλιά, στην αγκαλιά ο ένας του άλλου ποζάρουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να αποκαλύψει στους followers της η Μαίρη ότι ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Και εδώ που τα λέμε… Το χαμόγελό της και όλο το πρόσωπό της «μιλούν» ξεκάθαρα!

https://www.instagram.com/p/CU5htfYjKe9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι εντάξει… αλλά η αγαπημένη μουσική είσαι εσύ. Ο καλύτερος χρόνος», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram post της.

Τα σχόλια και οι καρδούλες κάτω από το post, από celebrities φίλους του ζευγαριού ήταν πάρα πολλά και θα τα δεις στην παρακάτω gallery.



Το ταξίδι της Μαίρης και του Ίαν στην Ιταλία

Τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί. Ωστόσο, η μηχανή μεγάλου κυβισμού του τραγουδιστή ήταν αυτή που τους είχε προδώσει.

https://www.instagram.com/p/CSw4LKHDk_0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στη Νάπολη και στην Amalfi Coast με τη Μαίρη να μοιράζεται υπέροχες φωτογραφίες με τους followers της.