Άγριες Μέλισσες: Η δίκη του Δούκα ξεκίνησε - Το Twitter δόξασε την Πηνελόπη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η δίκη του Δούκα ξεκίνησε - Το Twitter δόξασε την Πηνελόπη

Χαμός στο Twitter με τις καταθέσεις Νικηφόρου-Κωνσταντή

Τη χθεσινή Δευτέρα την περίμενες μόνο για το νέο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Γνώριζες πως θα ξεκινούσε η δίκη του Δούκα Σεβαστού για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη, και το επεισόδιο αυτό ήταν απλά έπος. Και χρησιμοποιούμε τον χαρακτηρισμό έπος γιατί τα παιδιά του Δούκα στάθηκαν απέναντί του σε αυτή τη δίκη.

Νικηφόρος, Κωνσταντής και Πηνελόπη βρέθηκαν στο δικαστήριο σαν μάρτυρες κατηγορίας απέναντι στον πατέρα τους, με την κατάθεση της Πηνελόπης να είναι το highlight της ημέρας και του επεισοδίου.



Δόξα και τιμή στην Πηνελόπη... Γραμματικού

Η Πηνελόπη επέστρεψε από το Παρίσι σαν τιμωρός και η κατάθεσή της έβαλε φωτιά στο δικαστήριο. Στη τρίτη σεζόν η Πηνελόπη έχει ένα τρομερό character development, που σχεδόν αγγίζει εκείνη τη μεταστροφή του Κωνσταντή στον δεύτερο κύκλο, που τον λάτρεψε όλο το κοινό (γυναικείο και μη).

Η μονάκριβη κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μελέτη από τη ζωή της και είναι έτοιμη να πάρει εκδίκηση προς τιμήν τόσο της Ανέτ, όσο και του πρώην συζύγου της, Αλέξη Γραμματικού.

Άγριες Μέλισσες: Ο ταξίαρχος Νέστορας και η Παγώνα κάνουν TikTok και γίνονται viral (video)

Πριν ανέβει να καταθέσει η Πηνελόπη, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος ξεκίνησαν να γκρεμίζουν την αυτοκρατορία του Δούκα Σεβαστού, δίνοντας μια κατάθεση την οποία δεν μπορούσες παρά να αποθεώσεις και να χειροκροτήσεις. Το Twitter δόξασε τα Σεβαστόπαιδα και δεν σταμάτησε να σχολιάζει όσο έδειχνε την Πηνελόπη να καταθέτει.

Και αν νόμιζες πως εχθές βράδυ (11/10) τα είδες όλα σε ό,τι αφορά τη δίκη, έκανες λάθος, γιατί ούτε φαντάζεσαι τι σε περιμένει απόψε.

H Μαρία Καλλιμάνη στο Queen.gr - Στις Άγριες Μέλισσες λέει ναι στον Ακύλα και όχι στον Κωνσταντή!

Η εμφάνιση της Δρόσως στο δικαστήριο

Ο Νικηφόρος πέρασε από το Διαφάνι να δει τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανάμεσα στις συζητήσεις είπε στη Δρόσω πως ο Κωνσταντής δεν είναι καλά και πως τον πήγαν στο νοσοκομείο. Έδειξε τρομερά ανήσυχη, όμως κανείς δεν περίμενε να τη δει να εμφανίζεται στο δικαστήριο.

Η Δρόσω έφτασε τη στιγμή που κατέθετε ο Κωνσταντής, με το βλέμμα του απλά να σε κάνει να λιώνεις. Όταν δε συνέβη το μεταξυ τους τετ-α-τετ όπου και συζήτησαν για την υγεία του, όλοι περίμεναν αυτό το φιλί που όως δεν ήρθε ποτέ.


https://www.instagram.com/p/CU5L1HsKKZh

Όσο το κοινό (οκ κι εμείς) θα περιμένει την επανασύνδεση του #krossoteam ρίξε μια ματιά στα σχόλια του Twitter για τα όσα είπαν στη δίκη Κωνσταντής-Νικηφόρος και Πηνελόπη.