Άγριες Μέλισσες: Ο ταξίαρχος Νέστορας και η Παγώνα κάνουν TikTok και γίνονται viral (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο ταξίαρχος Νέστορας και η Παγώνα κάνουν TikTok και γίνονται viral (video)

O Παύλος Ορκόπουλος και η Δανάη Λουκάκη είναι γεννημένοι TikTokers.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και πάλι από Δευτέρα (11/10) στους τηλεοπτικούς σου δέκτες με τα επεισόδια που έρχονται να είναι όλο και πιο συγκλονιστικά. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ελένη σοκαρισμένη από την κίνηση του Λάμπρου να υπογράψει την ψεύτικη ομολογία του ως μέλος της ΕΑΚ.

Τι θα συμβεί στην πορεία θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια. Μέχρι τότε κάνεις (και κάνουμε) υπομονή και χαζεύεις βίντεο και φωτογραφίες των πρωταγωνιστών από τα social media της σειράς και του καναλιού. Χαρακτηριστικό είναι το TikTok βίντεο του ταξίαρχου Νέστορα με τη γυναίκα του κοινοτάρχη Παγώνα Τόλλια.

Ταξάρχος και Παγώνα κάνουν Tik Tok και γίνονται viral

Μπορεί σήμερα να βρέχει και η διάθεση να είναι κάπως πεσμένη, όμως ο Ταξίαρχος και η Παγώνα, ξέρουν πολύ καλά πώς να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Λογικά δεν περίμενες να δεις κάτι τέτοιο, όμως ο Νέστορας και η Παγώνα χάρισαν στους φανς το πιο επικό βίντεο ever. Στο επίσημο account του Ant1 στο TikTok θα δεις τον Παύλο Ορκόπουλο και τη Δανάη Λουκάκη να χορεύουν και να σου φτιάχνουν πραγματικά τη διάθεση.

Η Δανάη Λουκάκη (aka Παγώνα Τόλλια) χορεύει εξαιρετικά, ενώ δεν μπορείς να μη σχολιάσεις τους γραμμωμένους κοιλιακούς της που φαίνονται κάτω από το cropped μπλουζάκι της.

Άγριες Μέλισσες: Ο Alex Sid έκανε guest στη σειρά και το Twitter υποκλίθηκε

Όσο για τον ταξίαρχο; Ο Παύλος Ορκόπουλος (aka Νέστορας Φαναριώτης) έχει τον ρυθμό μέσα του και κάνει κινήσεις και φιγούρες που θα ζήλευε και 18χρονος TikToker.

Τα likes και τα σχόλια στο video

Η Παγώνα και ο Νέστορας έγιναν viral στο TikTok με το βίντεο τους, με τα likes να ξεπερνούν τα 28 χιλιάδες, ενώ και τα comments ήταν αρκετά.

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έμαθε τα νέα για τον Λάμπρο και λύγισε- Αποθέωση από το Twitter

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές, οπότε στα σχόλια έγινε μια μάχη για το ποιος είναι αυτός που χορεύει με τη Δανάη Λουκάκη. Είναι τελικά ο Ταξίαρχος Νέστορας Φαναριώτης των Μελισσών, ο Μενέλαος από το Σόι σου, ο Θωμάς Βουλινός από το Παρά 5, ο Τζιοβάνι από την Πολυκατοικία ή ο Λουκάς από τη Dolce Vita;



Με μια ματιά στη gallery και τα σχόλια θα δεις ποιο επικράτησε.