Η γη της ελιάς: Το Twitter μίλησε και αυτός είναι ο δολοφόνος της Στέλλας Στεφανέα

Ιωάννα Τζανή
Η γη της ελιάς: Το Twitter μίλησε και αυτός είναι ο δολοφόνος της Στέλλας Στεφανέα

Οι φαν της σειράς ψηφίζουν ως ενόχους τον Κωνσταντίνο και τον Ανέστη

Το χθεσινό (11/10/21/) επεισόδιο στη Γη της ελιάς ήταν σαν αστυνομική περιπέτεια με μόνιμο κουίζ το «βρείτε τον δολοφόνο». Το θρίλερ γύρω από τη δολοφονία της Στέλλας Στεφανέα συνεχίζεται στη Μάνη, με τον Νικόλα να θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος, αλλά το Twitter έχει άλλη γνώμη και φωτογραφίζει ως ενόχους τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο ως οργανωτή της δολοφονίας και τον Ανέστη ως εκτελεστή.

Γη της ελιάς: Η μυστική σχέση έγινε γνωστή - Χάιδω και Αρετή έγιναν viral στο Twitter

Αρετή και Ισίδωρος μαθαίνουν τα ψέμματα Στάθη και Ιουλίας

Η Μάνη βρίσκεται στο πόδι με τα συνταρακτικά γεγονότα. (κανείς δεν μένει ήσυχος στα φετινά σίριαλ). Οι ζωές των πρωταγωνιστών είναι άνω κάτω και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Στο αποψινό επεισόδιο, η κρυφή σχέση Ιουλίας - Στάθη βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί. Σύντομα τόσο ο Ισίδωρος όσο και η Αρετή, ανακαλύπτουν τυχαία την αλήθεια.. Μετά τη συνάντηση του Ισίδωρου με την οδοντίατρο της Ιουλίας και την αποκάλυψη ότι δεν την επισκέπτεται όπως λέει η ίδια, η Αρετή μπαίνει στο δωμάτιο την ώρα που ο Στάθης μιλάει στο τηλέφωνο με την Ιουλία και τον ακούει. Δεν αργεί η ώρα που θα τον παρακολουθήσει για να σιγουρευτεί ότι ο άντρας της έχει ερωμένη. Θα νευριάσει αρχικά και φυσικά θα στεναχωρεθεί. Ακόμη όμως δεν ξέρει ότι πρόκειται για την Ιουλία.


https://www.instagram.com/p/CU5aS8QAkKK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας λύσουμε το μυστήριο

Ένα είναι το ερώτημα που πλανάται στον αέρα και προβληματίζει τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους Μανιάτες της σειράς. Ποιος κρύβεται πίσω το διπλό φονικό το οποίο είδαμε και στο πρώτο επεισόδιο; Μπορεί ο Νικόλας να προφυλακίζεται ως ο βασικός ύποπτος, αλλά η Χάιδω εξακολουθεί να πιστεύει ακόμα πως για όλα ευθύνονται οι Καπερνάροι. Οι τηλεοπτικοί μας ήρωες δεν ξέρουν τον σκοτεινό ρόλο που παίζουν οι υπόλοιποι στη σειρά, άρα τους είναι δύσκολο να στρέψουν αλλού τις υποψίες τους. Αλλά οι παρατηρητικοί θεατές, είδαν τις λεπτομέρειες, ανέλυσαν τα γεγονότα και έδωσαν την πρώτη ετυμηγορία για τους υπόπτους. Οι φάν της Γης της ελιάς ποντάρουν στον Κωνσταντίνο και στον Ανέστη ότι κρύβονται πίσω απ' όλα. Με τον Κωνσταντίνο να έχει λίγες πιθανότητες παραπάνω να είναι ο ένοχος.



Το τελεσίγραφο του Αλέξη

Η κατάσταση του Αλέξη χειροτερεύει. Η εμμονή του με τη Μυρτάλη τον έχει κάνει να φτάσει στα άκρα και το μυαλό του είναι θολωμένο. Της δίνει διορία μια εβδομάδα για να τον... ερωτευτεί, αλλιώς την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ η Μυρτάλη καταφέρνει να στείλει κρυφά μήνυμα στη Μαρίνα ζητώντας της να πάει στην αστυνομία. Δυστυχώς, όμως, ο Αλέξης το βλέπει και γίνεται έξαλλος. Η ζωή της Μυρτάλης βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο και όπως όλα δείχνουν, μόνο η Μαργαρίτα μπορεί να τη σώσει, η οποία υποπτεύεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον γιο της και τον παρακολουθεί. Και αυτά που θα δεί δεν θα της αρέσουν καθόλου!

Δες στη photo gallery τα tweets των τηλεθεατών για τον δολοφόνο της Στέλλας Στεφανέα.