Η Halsey δείχνει τις ραγάδες της τρεις μήνες μετά τη γέννα και εμπνέει όλες τις μανούλες

Ιωάννα Τζανή
Η Halsey δείχνει τις ραγάδες της τρεις μήνες μετά τη γέννα και εμπνέει όλες τις μανούλες

Μπορεί το σώμα της Halsey να έδειχνε αψεγάδιαστο όταν εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, αλλά η αλήθεια διαφέρει.

Η Halsey εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Saturday Night Live και οι fans της εντυπωσιάστηκαν με το πόσο έχει επανέλθει το σώμα της μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε τον Ιούλιο και, όπως αποκάλυψε, το σώμα της ακόμη προσπαθεί να ανακάμψει μετά την εγκυμοσύνη. Η Hasley θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της την πραγματική εικόνα που έχει σήμερα η σιλουέτα της και όχι εκείνη που τα ρούχα και ο φωτισμός του στούντιο κάνουν να δείχνει πολύ καλύτερη απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

11 celebrities που δε διστάζουν να δείξουν τις ραγάδες τους

«Εμφανίστηκα στο Saturday Live Night το περασμένο Σαββατοκύριακο και πολλοί έσπευσαν να πουν πόσο ωραία έδειχνα», έγραψε η 27χρονη στο Instagram. «Ένιωσα περίεργα με αυτά που είπαν. Εγώ νιώθω το σώμα μου εδώ και πολύ καιρό σαν να είναι ξένο σώμα. Επιμένω να είμαι ειλικρινής και να μοιράζομαι υπερβολικά πολλά πράγματα με τον κόσμο μερικές φορές, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό να το δείξω».

Η Halsey μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν τις ραγάδες που έχουν εμφανιστεί στην κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CU5PvBtp6sa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η πρώτη φωτογραφία σε αυτή την ανάρτηση είναι μερικές μέρες μετά τη γέννα. Πολλοί άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι εξακολουθούμε να μοιάζουμε σαν να είμαστε έγκυες ακόμα και λίγο καιρό αφού γεννήσουμε. Το σώμα μου αλλάζει ακόμα και το αφήνω. Δεν έχω καμία όρεξη να γυμναστώ αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ κουρασμένη και απασχολημένη με το να παίζω με τον λατρεμένο μου γιο», έγραψε η Hasley.

Όλα φαίνονται διαφορετικά στην τηλεόραση...

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που το σώμα της φαινόταν διαφορετικό στην εμφάνισή της στο show, έχει να κάνει καθαρά με το... ταλέντο της παραγωγής να τα κάνει όλα να δείχνουν καλύτερα. «Με αυτό το δεδομένο, το σώμα που δέχτηκε όλα αυτά τα κομπλιμέντα τις προάλλες, καλυπτόταν από ένα ρούχο ραμμένο κατά παραγγελία και φωτιζόταν τέλεια μετά από πολλές δοκιμές, ώστε να νιώθω καλά και να κάνω τη δουλειά μου. Δε θέλω να καλλιεργήσω την ψευδαίσθηση ότι πρέπει να νιώθεις και να φαίνεσαι "υπέροχη" αμέσως μετά τον τοκετό. Αυτή δεν είναι η δική μου ιστορία αυτή τη στιγμή», εξήγησε στη συνέχεια.



Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι νιώθει καλά με το ενδεχόμενο να μην επανέλθει ποτέ ξανά στο σώμα της στα φυσιολογικά του και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες γυναίκες που σκέφτονται να γίνουν μανούλες.

«Δε θα αποκτήσω ποτέ ξανά το σώμα που είχα πριν την εγκυμοσύνη, όσο κι αν αλλάξει, καθώς πλέον έχω αποκτήσει μωρό! Και αυτό με άλλαξε για πάντα. Συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά. Αυτή η αλλαγή είναι μόνιμη. Και δεν θέλω να γυρίσω πίσω! Αλλά ειλικρινά, είμαι πραγματικά κουρασμένη και δεν είμαι υπεράνθρωπος και αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μπορέσω να υπηρετήσω την τέχνη και παράλληλα την οικογένειά μου, διατηρώντας τα όλα αληθινά», κατέληξε.

Η δύσκολη αποβολή και το φύλο του μωρού

Η μητρότητα δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της Halsey, αφού το 2015 τής συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός. Είχε μείνει έγκυος και απέβαλε. Ωστόσο, αυτή ήταν η χρονιά της, αφού στις 14 Ιουλίου 2021 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Aliv Ayden. Οι δυο τους δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού, όμως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την ημέρα που το κράτησαν στα χέρια τους.


https://www.instagram.com/p/CRg7ojxLj9C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον Ιανουάριο μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία έδειχνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Cover photo: @iamhalsey