Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε

Το Twitter λάτρεψε τον Ζάχο και το απέδειξε με μερικά σχόλια.

Τα προβλήματα για την Ελένη Σταμίρη εδώ και τρεις σεζόν στις Άγριες Μέλισσες δεν έχουν τελειωμό. Και αν νόμιζες πως σε αυτόν τον νέο κύκλο επιτέλους θα ηρεμήσει και θα ζήσει τον έρωτά της και τον γάμο της με τον Λάμπρο έκανες λάθος. Η εμφάνιση του Ακύλα Μεγαρίτη στη ζωή τους και στο Διαφάνι, μόνο κακά θα έφερνε και αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνάντησής τους.

Μετά τη σύλληψη, τα βασανιστήρια και την εξορία του Λάμπρου, σειρά είχε η Ελένη να περάσει από τα γραφεία της ασφάλειας Λάρισας. Μόλις ο Ζάχος είχε συναντηθεί με τον Μεγαρίτη και του είχε πει για τον παραλίγο αρραβώνα του με την Ελένη, έδωσε εντολή στον Ντούνια να συλλάβει την Ελένη. Και τότε ποιος είδε τον Ζάχο και δεν τον φοβήθηκε.

Η Ελένη συλλαμβάνεται και ο Ζάχος γίνεται έξαλλος

Ο Ζάχος πέρασε μια βόλτα από το Διαφάνι, κάθισε να πιεί το τσίπουρό του και λίγο πριν σερβιριστεί, ο διοικητής της χωροφυλακής, Βασίλης Προύσαλης, μαζί με τον Φανούρη του είπαν για τη σύλληψη της Ελένης. Ο έξαλλος Ζάχος πήγε στην ασφάλεια, και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Η διαμάχη ανάμεσα σε Ζάχο και Ντούνια ήταν το highlight της βραδιάς, με το Twitter να πανηγυρίζει που επιτέλους κάποιος τα έβαλε και τα είπε στον Ντούνια όπως έπρεπε. Λίγο πρίν βέβαια είχες δει την Ελένη να τον φτύνει κατάμουτρα, οπότε η κόντρα με τον Ζάχο ήταν το κερασάκι στην τούρτα.



Άγριες Μέλισσες: H Ελένη ζητά την βοήθεια του Ακύλα που γίνεται ο σωτήρας του χωριού

Ο Ζάχος «έσωσε» την Ελένη και το Twitter τρελάθηκε

Το Twitter είχε ήδη αρχίσει να σχολιάζει το επεισόδιο της Τρίτης (12/10) από το βράδυ της Δευτέρας, αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου και αφού είχε προβληθεί το τρέιλερ. Όλοι περίμεναν τη στιγμή της διάσωσης της Ελένης από τον Ζάχο, και πραγματικά σχεδόν ένιωσες κι εσύ την αγωνία και την οργή του μόλις έμαθε για τη σύλληψή της.

Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, τότε θα ξέρεις το πόσο ερωτευμένος υπήρξε ο Ζάχος μαζί της, και πόσο ανυπομονούσε για την κάθε τους συνάντηση. Η απόφασή της να διαλύσει τον αρραβώνα τους πριν καν γίνει στοίχισε πολύ στον Ζάχο και αυτό φάνηκε στην τρυφερή κίνηση του να την πιάσει από το χέρι και να γυρίσουν στο σπίτι.

Αιμίλιος Χειλάκης - Άγριες Μέλισσες: «Σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στη σειρά»

Το Twitter τρελάθηκε με τη σκηνή αυτή και τα σχόλια φυσικά ήταν ένα κι ένα.