Η γη της ελιάς: Επικές ατάκες για Αρετή-Στάθη - Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει την απαγωγή της Μυρτάλης

Ιωάννα Τζανή
Η γη της ελιάς: Επικές ατάκες για Αρετή-Στάθη - Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει την απαγωγή της Μυρτάλης

Η Αρετή έχει εμπνεύσει το Twitter για σχόλια απείρου κάλλους!

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στη Μάνη και τη Γη της ελιάς! Η Αρετή καταλαβαίνει ότι ο Στάθης έχει ερωμένη και προσπαθεί να σώσει τον γάμο της και να τον διεκδικήσει. Η σκηνή που τον πλησιάζει στο κρεβάτι για να συνευρεθούν ερωτικά… ενέπνευσε το Twitter και έκανε το κοινό να λυγίσει από τα γέλια με τα όσα γράφτηκαν!

Στο άλλο κεφάλαιο της απαγωγής της Μυρτάλης, σήμερα θα έχουμε εξελίξεις. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και ανακαλύπτει τα ψέματά του και η Χάιδω πηγαίνει να βρει τον Νικόλα στις φυλακές Ναυπλίου για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Αρετή εσύ super star

Η σύζυγος του Στάθη, έγινε viral στο χθεσινό (12/10/21) επεισόδιο και όπως φαίνεται είναι το πρόσωπο που έχει λατρέψει περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό και αγαπά να... τρολάρει. Η κρυφή σχέση Στάθη – Ιουλίας και η αντίδραση της Αρετής μόλις «μυρίζεται» την απιστία, προκαλεί πολύ γέλιο στους τηλεθεατές. Απόψε, δε, οι αποκαλύψεις είναι ακόμη πιο συνταρακτικές!

Ο Στάθης βρίσκει μια δικαιολογία λέγοντας ότι πηγαίνει στην Καλαμάτα για να συναντήσει έναν πελάτη, ενώ, στην πραγματικότητα, συναντά την Ιουλία σ’ ένα απομακρυσμένο σημείο της Μάνης. Όταν γυρίσει στο σπίτι του, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού η Αρετή έχει ανακαλύψει το ψέμα του. Θα βρεί δικαιολογίες, αλλά πια η Αρετή έχει...φουντώσει από τις υποψίες!


https://www.instagram.com/p/CU7-wAdglwy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοφτερό μυαλό της Μαργαρίτας σώζει τη Μυρτάλη!

Ο εφιάλτης που ζει η Μυρτάλη στα χέρια του Αλέξη οδεύει προς το τέλος του και αυτό χάρη στη Μαργαρίτα, της οποίας το ένστικτο την προειδοποιεί πως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει και τον παρακολουθεί. Ανακαλύπτει τα όσα έχει κάνει και παθαίνει σοκ! Δεν αργεί η ώρα που θα κλείσει τον γιο της σε ψυχιατρείο, γιατί πλέον έχει γίνει επικίνδυνος. Βέβαια, από εκεί που κανείς δεν ανησυχούσε για την εξαφάνιση της Μυρτάλης, ξαφνικά όλοι αρχίζουν να απορούν, ειδικά τώρα που πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη για τη διαθήκη. Δε γινόταν να συνεχιστεί για πολύ το διαβολικό σχέδιο του Αλέξη. Όσο καλά κι αν τα έχει οργανώσει όλα, η Μυρτάλη σώζεται στο τέλος και αυτός παίρνει την τιμωρία που του αρμόζει.

Γη της ελιάς: Οι κρυφές σχέσεις αποκαλύπτονται και ο Αλέξης καταλήγει στο ψυχιατρείο!



Το παράκανε η Χάιδω με τις κατάρες...

Η Χάιδω περνά τον δικό της Γολγοθά, μη μπορώντας να αντέξει ότι ο καλύτερος φίλος του γιου της, αφαίρεσε τη ζωή της Στέλλας. Πηγαίνει μαζί με τον Φίλιππο στις φυλακές Ναυπλίου προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από τον Νικόλα. Εκείνος επιμένει ότι δεν τη σκότωσε αυτός και ότι τη λάτρευε. Η αλήθεια είναι πως όντως δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο, αλλά η αστυνομία ακόμη να ανακαλύψει τα μοχθηρά πρόσωπα της Μάνης που κρύβονται πίσω από όλες τις βρωμοδουλειές. Η Χάιδω αρχίζει πάλι να καταριέται, κάτι το οποίο έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό. Το έχει παρατραβήξει με τις κατάρες και σταματημό δεν έχει μόλις αρχίσει!



Δες στη photo gallery τα tweets που μας έκαναν να… λυγίσουμε από τα γέλια!