Επέτειος γάμου για την πριγκίπισσα Ευγενία και το γιορτάζει με μια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί

Ιωάννα Τζανή
Επέτειος γάμου για την πριγκίπισσα Ευγενία και το γιορτάζει με μια φωτογραφία που δεν έχουμε ξαναδεί

Πολλά είναι αυτά που έχει να θυμάται η πριγκίπισσα Ευγενία από τον βασιλικό γάμο της, αλλά αυτό το στιγμιότυπο είναι ξεχωριστό.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, γιορτάζουν την τρίτη επέτειο του γάμου τους και εκείνη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την ημέρα εκείνη, την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η πριγκίπισσα να έχει αγκαλιά τον συζυγό τους και να χορεύουν, ενώ ένα πλατύ χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη της και... φανερώνει την ευτυχία της στιγμής. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η 31χρονη έγραψε:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σήμερα κλείνουμε τρία χρόνια».


https://www.instagram.com/p/CU7v34XIP1X

Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποζάρει με τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του

Ο φανταχτερός γάμος και ο ερχομός του παιδιού

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η δεξίωση, δε, δεν ήταν ένα συνηθισμένο τραπέζι μετά την εκκλησία. Διήρκησε δύο μέρες και το νιόπαντρο ζευγάρι γιόρτασε μαζί με φίλους και συγγενείς. Εννοείται ότι το παρόν έδωσε και η γιαγιά της πριγκίπισσας, η βασίλισσα Ελισάβετ.



Η φωτογράφος του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank μοιράστηκε κι εκείνη με τη σειρά της ένα στιγμιότυπο από την ιδιαίτερη αυτή μέρα στο Instagram account της, το @divinedayphotography, γράφοντας στη λεζάντα ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι «Μία από τις αγαπημένες μου της πριγκίπισσας Ευγενίας στο δρόμο για να πάει στην εκκλησία. Τι τιμή. Πριν από τρία χρόνια, σαν σήμερα… Χρόνια πολλά και στους δύο!».


https://www.instagram.com/p/CU72MHYsOVS

Το ζευγάρι είχε πολλούς λόγους για να γιορτάσει φέτος, αφού στις 9 Φεβρουαρίου ήρθε στη ζωή ο γιος τους, August Philip Hawke Brooksbank. Η βασιλική οικογένεια περνά πολλές ευχάριστες στιγμές μαζί και τις μοιράζονται με τους followers της, όπως για παράδειγμα τη στιγμή που ο μόλις μερικών μηνών γιος τους, συνάντησε έναν... ελέφαντα.


https://www.instagram.com/p/CQtfmbmFDmK

Τον περασμένο μήνα, ο August καλωσόρισε και την πρώτη του ξαδέλφη, αφού η μεγαλύτερη αδερφή της Ευγενίας, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, έγινε μανούλα στο πρώτο της παιδί, φέρνοντας στον κόσμο τη Sienna Elizabeth, την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi .

Cover photo: @princesseugenie