Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποζάρει με τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του

Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποζάρει με τον γιο της και αποκαλύπτει το όνομά του

Τελικά τα στοιχήματα δεν απείχαν και πολύ.

Στις 9 Φεβρουαρίου η πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μια φωτογραφία στο Instagram και δύο μπλε καρδιές ήταν αρκετές για να καταλάβουμε το φύλο του μωρού.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το παιδί της σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 8.55 στο Portland Hospital και ο Jack Brooksbank ήταν παρόν. Το μωρό ζυγίζει 3650 κιλά.

Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας του York, η δούκισσα του York, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν για τα νέα και είναι ενθουσιασμένοι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πρίγκιπας Ευγενίας και του Jack Brooksbank και το πρώτο εγγόνι του δούκα του York και της Sarah, δούκισσας του York και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου. Το μωρό και η Αυτού Μεγαλειότης χαίρουν άκρας υγείας», ανέφερε η δήλωση του παλατιού.

Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα όμως ήταν το όνομά του. Τα στοιχήματα είχαν πολύ ψηλά το Philip, που είναι και το όνομα του παππού της Ευγενίας και δούκα του Εδιμβούργου, στον οποίο η πριγκίπισσα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Και δεν έπεσαν και πολύ έξω, αφού το μωρό έχει και το όνομα Philip.

Η Ευγενία ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες με των μερικών εβδομάδων γιο της, ο οποίος είναι ένας γλύκας και τόσο μικρούλης. «Θέλαμε να σας συστήσουμε τον Αugust Philip Hawke Brooksbank. Σας ευχαριστούμε για τόσα υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο, οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν και να περιγράψουν τη χαρά μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας.

Τις φωτογραφίες έβγαλε η υπέροχη μαία μας. Ευχαριστούμε για τους υπέροχους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένης της μαίας μας που ήρθαν να βοηθήσουν με το αγόρι μας», έλεγε το caption της ανάρτησής της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.