Σασμός: Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό και η Αργυρώ τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό και η Αργυρώ τον Αστέρη

Και το Twitter αποθεώνει Μαρίνα και Αντώνη

Πόνος, πολύ πόνος για το Μαθιό στο Σασμό του Alpha που βλέπει την Βασιλική αντί να έρχεται στην αγκαλιά του να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο, ειδικά όταν γίνει το τροχαίο που θα στείλει το γιό της Νικηφόρο στο νοσοκομείο. Ο Μαθιός λυπημένος και ο Αστέρης φοβισμένος μη χάσει την Αργυρώ εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Στέλλας η οποία αποφασίζει να κάνει έκτρωση.



Η μια τσικουδιά πίσω από την άλλη

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τον αγαπημένο μας Μαθιό να πνίγει τον πόνο του στις τσικουδιές, όταν η Βασιλική άκουσε την παρότρυνση της μητέρας του για να κρατήσουν απόσταση. Πονούσε εκείνος, πονούσε και το Twitter με τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης προς τον ερωτευμένο δολοφόνο.


https://www.instagram.com/tv/CU-Fpy2II07/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Απόψε μια λογομαχία του Νικηφόρου με την Βασιλική εξαιτίας του, θα κάνει τον ανηψιό του να φύγει με το αυτοκίνητό του και να παθαίνει ένα σοβαρό τροχαίο. Φυσικά η Βασιλική όχι μόνο ρίχνει την ευθύνη στον Μαθιό, αλλά του ζητά με φωνές να φύγει. Εκείνος για χάρη της έφτασε μέχρι τα άκρα και τώρα καλείται ξανά να μείνει μακριά της. Αυτό φυσικά θα γίνει για λίγο, μην τρομάζετε.


https://www.instagram.com/p/CU9pL--IWIA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Στέλλα αντιμέτωπη με την Αργυρώ

Ο Αστέρης μιλά μεν στην Αργυρώ για την εγκυμοσύνη της Στέλλας, αλλά φοβάται ότι θα την χάσει. Εκείνη φυσικά σοκαρισμένη γεμίζει με τύψεις. Η λογική λέει πως ο άντρας που αγαπά πρέπει να γυρίσει στην Στέλλα, αλλά η καρδιά της αποφασίζει διαφορετικά. Η Στέλλα όμως σύμφωνα και με την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται, θα μάθει την αλήθεια και τότε θα βρεθούν αντιμέτωπες όπως δήλωσε.



Το νέο ειδύλλιο του Σασμού

Η μαμά της Αργυρώς από την άλλη πλευρά, αφήνοντας πίσω την γεμάτη θλίψη ζωή που πέρασε, βλέπει την πίστη του Αντώνη στο πρόσωπό της και την αγάπη του που κρατά εδώ και 20 χρόνια να είναι ακόμη πιο δυνατή. Για πρώτη φορά έρχονται κοντά. Και δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η ιστορία αγάπης που δημιουργείται. Γιατί με όσα δραματικά συμβούν στο μέλλον εκείνος, θα είναι ο μόνος συμπαραστάτης της.

Προς το παρόν, ο πόνος του Μαθιού αλλά και το νέο ειδύλλιο Αντώνη και Μαρίνας, είναι το μόνο που απασχολεί το κοινό και τους χρήστες του Twitter!

Δείτε στη photo gallery μερικά από τα σχόλια