Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καίτη Γαρμπή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σχοινά και η τρυφερή αφιέρωση

Το story με τον σύζυγο και τον γιο της θα σε συγκινήσει.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους μετράει πια 24 χρόνια και κάθε φορά που τους βλέπεις μαζί είναι όπως τότε, αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή εκείνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που ο Διονύσης Σχοινάς έκανε πρόταση γάμου στην Καιτούλα μπροστά σε όλη την Ελλάδα; Ακόμη και σήμερα είναι φουλ ερωτευμένοι και αυτό μόνο ένα χειροκρότημα αξίζει, οκ και μια virtual hug στο πλέον αγαπημένο ζευγάρι.

Η αφιέρωση της Καίτης στον Διονύση Σχοινά

24 ολόκληρα χρόνια μετράει ο γάμος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή και κάθε φορά που τους βλέπεις μαζί πραγματικά χαίρεσαι απίστευτα, με το πόσο χαρούμενοι, αγαπημένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι.

Το διάστημα της καραντίνας αυτόν τον ενάμιση χρόνο έγιναν οι καλύτεροι φίλοι μας, αφού μέσα από τα social media τους, και συγκεκριμένα στο Instagram, μία φορά την εβδομάδα, κανόνιζαν live μετάδοση, στην οποία έκαναν μίνι συναυλίες από το σπίτι, πάντα με guest star τον γιο τους Δημήτρη.

Αυτό που θα κάνει η Καίτη Γαρμπή στην καραντίνα θέλει τη συμμετοχή σου και θα σου φτιάξει το κέφι

Η Καιτούλα λοιπόν αποφάσισε με ένα post να μας κάνει να «λιώσουμε», μιας και έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο αγαπημένοι είναι με τον Διονύση Σχοινά. Οι δύο τραγουδιστές εκμεταλλεύτηκαν το βράδυ της Τρίτης (12/10) και πήγαν σινεμά οι δυο τους. Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του, στην οποία φορούσαν μάσκες και τη συνόδευσε με το caption «Καλύτερα οι δυο μας».

244627584 577052010210221 3911659752154408275 n

Και δεν χρειάζονται πολλά για να δεις το πόσο ευτυχισμένοι είναι, αρκεί να παρατηρήσεις τα μάτια τους που είναι το μόνο σημείο που δεν κρύβει η μάσκα.

Ευτυχώς υπάρχει η Καίτη Γαρμπή και τα σχόλια που κάνει στο Twitter είναι η απάντηση που ψάχνεις

Η throwback φωτογραφία με τον γιο της

Και δεν έφτανε η φωτογραφία με τον Διονύση Σχοινά για να φτιάξει η μέρα. Η Καίτη Γαρμπή μερικές ώρες ανέβασε και μια throwback φωτογραφία με τον γιο της, όταν εκείνος ήταν ακόμη μικρούλης.

Μαμά και γιος ποζάρουν δίπλα δίπλα και η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει: «τότε που δεν ξεκόλλαγες από δίπλα μου».

244529068 454319962657369 4106757778285998321 n

Η αξέχαστη πρόταση γάμου

Και μιας και αναφερθήκαμε στον γάμο τους, θυμάσαι πως ακριβώς είχε γίνει αυτή η πρόταση;

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά ήταν η Καίτη και ο Διονύσης, και είχαν πάει για να υποδεχθούν το 1997. Στο πλατό άφησαν την παλιά χρονιά και έφυγαν με βέρες, αφού χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και εμφανώς συγκινημένη και έκπληκτη του ψιθύρισε «είσαι τρελός;».



Η πρωτοχρονιά εκείνη πάντως για το ζευγάρι έγινε νωρίτερα!