Σασμός: Ο Μαθιός μαθαίνει στον Νικηφόρο να οδηγεί και το Twitter παθαίνει πανικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σασμός: Ο Μαθιός μαθαίνει στον Νικηφόρο να οδηγεί και το Twitter παθαίνει πανικό

 Οι fans του Μαθιού βρίσκονται σε παράκρουση.

Το Twitter και όλοι οι fans του Σασμού θέλουν απεγνωσμένα να δουν μαζί τον Μαθιό με τη Βασιλική. Το ζευγάρι αυτό έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό και εννοείται πως κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί επικρατεί ένας πανικός.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (12/10) η Καλλιόπη μίλησε στη Βασιλική και της είπε για τις κακές γλώσσες που μπορεί να μιλάνε πίσω από την πλάτη της κάθε φορά που συναντιέται με τον Μαθιό και εκείνη με τη σειρά της ζήτησε από τον Μαθιό να βρίσκονται λιγότερο.

Το μάθημα οδήγησης στον Νικηφόρο «αναστάτωσε» το Twitter

Τα λόγια της Βασιλικής δεν επηρέασαν τον Μαθιό που αποφάσισε να κάνει μαθήματα οδήγησης στον Νικηφόρο. Αυτό δεν ενθουσίασε τη Βασιλική, λογομάχησαν και του ζήτησε να μην επαναληφθεί και να μην συναντιούνται συνέχεια.

Το Twitter από την άλλη είχε εντελώς διαφορετική άποψη γι’ αυτή τη σκηνή οδήγησης Μαθιού-Νικηφόρου και πραγματικά έδειξε να τρελαίνεται. Χαρακτήρισαν τη σκηνή μια πραγματική στιγμή ανάμεσα σε πατέρα και γιο και δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν.

mathios4

Η λατρεία που έχει το Twitter στον Μαθιό είναι γνωστή, οπότε ακόμη και ποτήρι νερό να έπινε ή απλά να κοιμόταν σε μια γωνιά, πάλι θα τον αποθέωναν.

Σασμός: Η Βασιλική διώχνει τον Μαθιό και η Αργυρώ τον Αστέρη

O Μαθιός αποκάλεσε «αγάπη μου» τη Βασιλική και το Twitter έλιωσε

Η οδήγηση και ο τσακωμός με τη Βασιλική δεν βγήκε σε καλό στον Νικηφόρο, αφού θολωμένος όπως ήταν πήρε το αυτοκίνητο και τράκαρε. Ο Μαθιός έσπευσε στο νοσοκομείο και η Βασιλική τον έδιωξε κακήν κακώς.


https://www.instagram.com/p/CU-Fpy2II07

Τον κατηγόρησε για το ατύχημα του Νικηφόρου και η ερμηνεία της ήταν απλά συγκλονιστική. Πάνω στα νεύρα της έδιωξε τον Μαθιό, ενώ εκείνος προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί ο «χωρισμός» αυτός δεν θα κρατήσει πολύ.

Μέχρι το επόμενο επεισόδιο δες στη gallery που ακολουθεί μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι fans στο Twitter για τους Μαθιό, Βασιλική και Νικηφόρο.