Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα σώζει τη Μυρτάλη και το Twitter την αποθεώνει (photos)

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα σώζει τη Μυρτάλη και το Twitter την αποθεώνει (photos)

Η Μυρτάλη επιστρέφει επιτέλους στους δικούς της ανθρώπους!

Ήρθε η θεία δίκη για τον Αλέξη στη Γη της ελιάς, και μάλιστα από την ίδια του τη μητέρα! Και ακόμα δεν έχει δει τίποτα, αφού μπορεί να γλιτώσει από την καταγγελία της Μυρτάλης, αλλά η Μαργαρίτα δε θα τον αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η Μυρτάλη αφήνεται επιτέλους ελεύθερη, η Αρετή είναι έξαλλη με τα ψέματα του Στάθη και ο Δημήτρης υποκύπτει στους εκβιασμούς της Άννας.


https://www.instagram.com/p/CU5kQL7N0Dx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαργαρίτα είσαι super hero

Η Μαργαρίτα, υποψιασμένη ότι κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τον Αλέξη, τον παρακολουθεί και ανακαλύπτει το σπίτι που κρατούσε φυλακισμένη τη Μυρτάλη, αλλά και το ίδιο το κορίτσι, ταλαιπωρημένο και αδύναμο. Παρόλο που η Μαργαρίτα είναι έξαλλη και ράκος εξαιτίας των πράξεων του γιου της, προσπαθεί να πείσει τη Μυρτάλη να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία. Μάνα είναι και ό,τι και αν κάνει το παιδί της, προσπαθεί με κάποιον τρόπο να το δικαιολογήσει. Έτσι, λέει κλαίγοντας στη Μυρτάλη πως δεν είναι κακός αλλά άρρωστος και αυτό που χρειάζεται είναι ψυχιατρική περίθαλψη. Η Μυρτάλη μέσα το θυμό της για όλα αυτά που πέρασε στα χέρια του απαγωγέα της, επιμένει πως θέλει να πάρει εκδίκηση. Και είναι λογικό. Αν μείνει ατιμώρητος, το πιθανότερο είναι να προσπαθήσει ξανά να τη βλάψει. Η Μάνη θα σοκαριστεί για ακόμη μια φορά μόλις μάθει από τη Μυρτάλη τα μαντάτα για τον Αλέξη. Από κανενός το μυαλό δεν περνούσε ότι ο ψυχολόγος του χωριού, έχει περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα από τους ασθενείς του!

Η γη της ελιάς: Επικές ατάκες για Αρετή-Στάθη - Η Μαργαρίτα ανακαλύπτει την απαγωγή της Μυρτάλης

Κανείς δεν πιάνει κορόιδο την Αρετή...

Μπορεί η Αρετή να έχει φτιάξει τις σχέσεις με τα παιδιά της και όλα να κυλούν ομαλά, τα ψέματα του Στάθη, όμως, την εξοργίζουν και καλείται να του ζητήσει εξηγήσεις. Ο Στάθης, φυσικά, τα αρνείται όλα. Τον πιάνει απροετοίμαστο και δεν ξέρει τι δικαιολογία να της πει. Η Αρετή έχει ακράδαντα στοιχεία πλέον ότι ο άντρας της την απατά και δε θα το αφήσει έτσι. Σύντομα η κρυφή σχέση Στάθη - Ιουλίας θα αποκαλυφθεί και το σπίτι των Καπερνάρων θα... τιναχτεί στο αέρα!



Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος;

Η Χάιδω βασανίζεται από την εξομολόγηση του Νικόλα και αναρωτιέται για την αθωότητά του. Το βλέμμα του ήταν τόσο καθαρό όταν την κοιτούσε στα μάτια και επέμενε ότι δεν έχει σκοτώσει εκέινος την κόρη της, τη Στέλλα, που όσο σκληρά και αν τον αντιμετώπισε στις φυλακές, οι σκέψεις της τη βασανίζουν. Αν δεν είναι ο Νικόλας, τότε ποιος και γιατί; Το μόνο σίγουρο είναι η εμμονή της για τους Καπερνάρους έχει καταλαγιάσει και δεν τους θεωρεί πλέον υπεύθυνους. Ή τουλάχιστον την προκειμένη χρονική περίοδο... Γιατί το μίσος της μπορεί να φουντώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο Δημήτρης υποκύπτει στον εκβιασμό της Άννας

Ο Δημήτρης είναι αρκετά έξυπνος και πονηρός για να στήνει βρωμδουλειές, αλλά όχι τόσο για να μην πιαστεί στην παγίδα της Άννας, η οποία θέλει ναι μεν να τον εκδικηθεί για τον τρόπο που της φέρθηκε, αλλά και να επωφεληθεί οικονομικά από εκείνον.

Ο Δημήτρης έχει πιστέψει ότι είναι έγκυος και χωρίς να της ζητήσει καν να του το αποδείξει με ένα τεστ, ενδίδει στον εκβιασμό της και της δίνει 100.000 ευρώ για να απαλλαγεί τόσο από εκείνη όσο και το υποτιθέμενο μωρό που περιμένει.

Cover photo: @andreas.georgiou_fp82