Ella Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, Kelly Preston (photos)

Ιωάννα Τζανή
Ella Travolta: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της, Kelly Preston (photos)

Η κόρη του John Travolta συγκινεί με την ανάρτησή της.

Με αφορμή τα 59α γενέθλια που θα γιόρταζε στις 13 Οκτωβρίου η Kelly Preston, η μοναχοκόρη της με τον John Travolta, Ella Travolta, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η 21χρονη Ella μοιράστηκε με τους followers της μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία που απεικονίζει εκείνη και τη μαμά της να είναι πιασμένες χέρι-χέρι σε γάμο. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Χρόνια πολλά μαμά, σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ».


https://www.instagram.com/p/CU_WDdLtCYL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ εκείνων που σχολίασαν τη φωτογραφία της Ella, ήταν και ο ηθοποιός Alec Baldwin, ο οποίος έγραψε: «Αγάπησα τη μαμά σου. Καταπληκτική γυναίκα».

Η συγκίνηση του John Travolta

Ο πατέρας της Ella, John Travolta, μοιράστηκε και εκείνος με τη σειρά του μια φωτογραφία της αείμνηστης συζύγου του στο Instagram, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά Kelly. Μας λείπεις και σε αγαπάμε πολύ».


https://www.instagram.com/p/CU-EzcLA9ir/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ella Preston πέθανε τον Ιούλιο του 2020, όταν και έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Ο θάνατος του 16χρονου γιου του John Travolta και της Kelly Preston

Ο 67χρονος ηθοποιός και η Kelly Preston ήταν παντρεμένοι από το 1991 και απέκτησαν τρία παιδιά. Ωστόσο, η οικογένεια κλήθηκε το 2009 να αντελεξέλθει σε ένα ακόμη τραγικό γεγονός, όταν έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Jett Travolta, σε ηλικία μόλις 16 ετών.



Ο Jett Travolta αντιμετώπιζε επιληπτικές κρίσεις από την ηλικία των δύο ετών και νοσηλεύτηκε όταν ήταν 15 μηνών με τη νόσο Kawasaki. Επίσης, ο Jett ήταν αυτιστικός. Ο έφηβος πέθανε κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικων διακοπών με την οικογένειά του στις Μπαχάμες.

Το σπαραξικάρδιο μήνυμα του John Travolta για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή (pics)

O θάνατος της Preston

Η Kelly Preston πεθανε σε ηλικία 57 ετών. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε τότε συντετριμμένος ο John Travolta, αναφέροντας: «Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών ανθρώπων που είχε γύρω της».

Cover photo: @johntravolta