Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη αντιμέτωπη με την Κορίνα και η Μυρσίνη με τις αδελφές Σταμίρη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη αντιμέτωπη με την Κορίνα και η Μυρσίνη με τις αδελφές Σταμίρη
Η κυρία Σεβαστού απρόσκλητη σε...πάρτι  

Ήρθε ο καιρός να ειπωθούν οι αλήθειες ξεκάθαρα με όποιο κόστος. Και σήμερα στις Άγριες Μέλισσες στον ANT1 οι αποκαλύψεις φέρνουν μεγάλες εντάσεις. Από την Πηνελόπη που συναντιέται με το ευτυχές ζεύγος Κορίνας – Μελέτη μέχρι τον καβγά του Κυριάκου Βαμβακά με τον Σαραντόπουλο και του Δούκα με τον Ακύλα. Και λίγο πιο έξω από το χωριό, την ώρα που είναι να πουν όλοι μαζί το «Χρόνια πολλά» στο μικρό Σέργιο, η γιαγιά Σεβαστού κάνει θριαμβευτική είσοδο στο μισητό της σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Δρόσως-Κωνσταντή αποθεώθηκε στο Twitter




https://www.instagram.com/p/CVAPduhIk5H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading




Δεν της έχεις πει την αλήθεια;


Η φράση αυτή της Πηνελόπης πέφτει σα βόμβα στα χώματα, όταν συναντά την Κορίνα με το Μελέτη αγκαζέ στη βόλτα τους στο χωριό. Η Κορίνα όλο και κάτι υποψιάζεται πως της κρύβει ο αρραβωνιαστικός της, αλλά με αυτή τη συνάντηση και την φράση της Πηνελόπης καταλαβαίνει τον δεσμό που είχαν στο παρελθόν. Ο σκληρός Μελέτης χάνει τα λόγια του και ο θυμός του δεν περιγράφεται. Να μην σας πούμε και ο φόβος του μην ανακαλύψει τίποτε ο μέλλων πεθερός του.

pinelopi meletis



Ο Κωνσταντής ζητά εξηγήσεις από τη Δρόσω


«Έχεις παλαβώσει τελείως;» λέει ο Κωνσταντής στη Δρόσω μόλις μαθαίνει πως ο συνοδός της είναι ο γιός του Ακύλα. Εκείνη φυσικά του λέει πως είναι διαφορετικός από την οικογένειά του, όπως και εκείνος άλλωστε από τους γονείς του, αλλά εκείνος θυμώνει ακόμη περισσότερο και ζητά εξηγήσεις. Ζηλεύει πια ολοφάνερα.

https://www.instagram.com/tv/CVAiCX7KQal/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νεύρα του Δούκα και του Κυριάκου


Για εντελώς διαφορετικούς λόγους αυτοί οι δύο μας ήρωες θα χάσουν την ψυχραιμία τους. Ο μεν Σεβαστός γιατί δεν αντέχει άλλο τις τρελές ιδέες του Ακύλα που θέλει να τον σώσει, ο δε Κυριάκος για τις περίεργες συναντήσεις που συνεχίζει να έχει ο υφασματέμπορος Σαραντόπουλος με την γυναίκα του. Το ένα φέρνει το άλλο και βαριές κουβέντες ανταλλάσσονται, μέχρι και που πιάνονται στα χέρια.

saradopoulos



Η δεύτερη ευκαιρία του Ζάχου και η απρόσκλητη Μυρσίνη


Θλιβερή ημέρα ξημέρωσε για την γιαγιά Μυρσίνη που σαν σήμερα θα γιόρταζε τον πρωτότοκο Σέργιο. Γιορτάζει όμως και ο συνονόματος εγγονός της που έχει ένα χρόνο να τον δει. Στο μυαλό της ξυπνούν οι θλιβερές μνήμες της δολοφονίας του από την Ελένη και βρίσκεται σε ένταση όλη την ημέρα. Και κάνει κάτι το άκρως....επικίνδυνο. Παίρνει τα δώρα της και πηγαίνει στην μικρή γιορτή που έχει στηθεί στο σπίτι των Σταμίρηδων. Φυσικά και η ήρεμη ατμόσφαιρα χαλάει στη στιγμή, αλλά για τα προσχήματα επειδή είναι και ο μικρός μπροστά, δεν τινάζονται όλα στον αέρα. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να δεχθεί ότι όχι μόνο έχει χάσει τα παιδιά της αλλά πλέον και το μοναδικό εγγόνι της. Είναι πλέον αργά για να αλλάξουν όλα.


https://www.instagram.com/p/CUZbpzuoJWP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading







Βέβαια μέσα στους προσκεκλημένους θα δούμε πρώτον και καλύτερο τον Ζάχο. Ο οποίος ζητά μια δεύτερη ευκαιρία από την Ελένη για να κρατήσουν έστω φιλικές σχέσεις και να ξεχάσουν το παρελθόν και ότι τους πλήγωσε. Και φυσικά δεν αφήνει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη όταν ο μικρός που τον συμπαθεί πολύ τον καλεί στη γιορτή του. Που να ήξερε ο Λάμπρος που τον έχουν από ανάκριση σε ανάκριση στην εξορία, τι συμβαίνει στο σπιτικό του....