Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Δρόσως-Κωνσταντή αποθεώθηκε στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Δρόσως-Κωνσταντή αποθεώθηκε στο Twitter

Ο Κωνσταντής ζήλεψε πολύ και αυτό φάνηκε.

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί ακόμη μία εβδομάδα επεισοδίων των Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε, παρακολούθησες ακόμη ένα επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (13/10) το οποίο σίγουρα σου δημιούργησε διάφορα συναισθήματα.

Είχε αρκετές σκηνές άξιες σχολιασμού, όπως το τρομερό ξέσπασμα του Ακύλα Μεγαρίτη μπροστά σε Δούκα, Θανόπουλο και Μελέτη (ο Αιμίλιος Χειλάκης απλά δίνει ρέστα σε κάθε επεισόδιο), όμως αυτή που απασχόλησε κυρίως το Twitter δεν ήταν άλλη από τη συνάντηση Κωνσταντή-Δρόσως.

cinema melisses

Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους

Η μοιραία συνάντηση στο σινεμά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Η δίκη του Δούκα συνεχίζεται και ο Κωνσταντής για να ξεσκάσει λιγάκι πήγε σινεμά με την Πηνελόπη. Εκεί όμως είχε μια μοιραία συνάντηση με τη Δρόσω, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αποδεχτεί την πρόταση του Λευτέρη να πάνε στο σινεμά.

Ένα άψυχο και πονεμένο «Δρόσω» κατόρθωσε να ξεστομίσει ο Κωνσταντής μόλις την είδε μπροστά του –με άλλον- προτού μπουν διαφημίσεις και το Twitter «οργιάσει».



Μερικά μόνο λεπτά ήταν αρκετά για να τρελάνουν το Twitter, που άρχισε να σχολιάζει τη συνάντηση Δρόσως-Κωνσταντή και πόσο τους θέλουν μαζί asap. Βέβαια σύμφωνα με κάποια spoiler που έχουν κυκλοφορήσει αυτό δεν αναμένεται να συμβεί σύντομα, οπότε θα τους βλέπεις για καιρό έτσι.

Το τετ α τετ Ζάχου-Ελένης δεν πέρασε απαρατήρητο

Κι ενώ μετά τις διαφημίσεις οι φανς περίμεναν να δουν να συνεχίζεται η συνάντηση Δρόσως-Κωνσταντή, έμειναν κάπως παραπονεμένοι, αλλά εν μέρει ανταμείφθηκαν. Οι περισσότεροι ανήκουν στο team ΛΛ (Λάμπρος-Λενιώ), όμως αρκετοί είναι αυτοί που βλέπουν με ενθουσιασμό το ΖΛ (Ζάχος-Λενιώ).

Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε

Ο Ζάχος επισκέφθηκε την Ελένη και μεταξύ άλλων επάνω στη συζήτηση της εξήγησε πως δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί ένιωθε πως θα την πρόδιδε. Της έπιασε το χέρι και το μόνο που της ζήτησε είναι να είναι φίλοι.



Η Λενιώ έριξε «άκυρο» στον Ζάχο, όμως το Twitter δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί όλο αυτό.

Δες στη gallery τα tweets που ξεχώρισαν.