Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια του Κωνσταντή και οι «κεραυνοί» της Πηνελόπης ξετρέλαναν το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια του Κωνσταντή και οι «κεραυνοί» της Πηνελόπης ξετρέλαναν το Twitter

Το κοινό απαιτεί επανασύνδεση εδώ και τώρα για δύο ζευγάρια.


Η σκηνή ζηλοτυπίας του Κωνσταντή στη Δρόσω για τον Λευτέρη και η αντίστοιχη του Νικηφόρου στην Ασημίνα για τον Πέτρο, είχαν την τιμητική τους χθες στις Άγριες Μέλισσες. Αλλά η κορυφαία στιγμή ήταν όταν η παριζιάνα πλέον Πηνελόπη αποκάλυψε στην Κορίνα με μια ατάκα φωτιά. πως είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της και τον Μελέτη να στέκει άναυδος.

https://www.instagram.com/p/CVBXAokAnAG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιτέλους ας τα ξαναβρούν


Η υπομονή εξαντλήθηκε για τους πιστούς θαυμαστές της σειράς που πλέον άλλοτε με κωμικό, άλλοτε με σοβαρό τρόπο, απαιτούν από τους σεναριογράφους να δουν στα επόμενα επεισόδια επανασύνδεση για τα δύο ζευγάρια. Δίνοντας παράλληλα και άφεση αμαρτιών στους δύο γιους των Σεβαστών για τα λάθη του παρελθόντος. Το βλέμμα του Κωνσταντή στην πρώην αγαπημένη του τα έλεγε όλα, όπως και η ατάκα του «μα αυτόν βρήκες;» στη Δρόσω. Για να μην πούμε για το τρελό hangover της επόμενης μέρας. Σοβαρά τώρα. Γιατί να μην είναι ξανά μαζί;



Και μια απορία: Τι απέγινε το viral γατάκι του Κωνσταντή; Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές;

Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους




https://www.instagram.com/tv/CVAiCX7KQal/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο Νικητέτοιος κερδίζει έδαφος


Απανωτές οι ερωτήσεις του στην Ασημίνα για τον Πέτρο, «τι είναι; και τι συμβαίνει;». Εκείνη προς στιγμήν του θόλωσε τα νερά, αλλά εκείνος βαρύς και ασήκωτος την επόμενη μέρα από τη ζήλια. Βέβαια η κορυφαία σκηνή που της δίνει το σακάκι του για να μην κρυώσει, έφερε παραλήρημα χαράς στο Twitter. Ο Νικητέτοιος που έλεγε και ο Τάκης γίνεται ξανά συμπαθής.

nikiforos exigiseis

Έπος Πηνελόπης


Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι Μελέτη – Κορίνας είχε σύννεφα στη σχέση του και πλέον έσκασε και ο κεραυνός της Πηνελόπης. Η πονηρή κόρη Μεγαρίτη της πρότεινε να βγουν για να γνωριστούν, η Πηνελόπη ξεράθηκε στην κυριολεξία στα γέλια και έσκασε η πρώτη βόμβα προς τον Μελέτη: «δεν της έχεις πει την αλήθεια;». Για να ακολουθήσει και η δεύτερη «Με τον Μελέτη ήμασταν ζευγάρι και ερωτευμένοι πριν μάθουμε ότι είμαστε ξαδέλφια» Η αποθέωση με άπειρους χαρακτηρισμούς τύπου «είσαι θεά!» ήρθε στο δευτερόλεπτο στα social media.



pinelopi meletis copy




Αρκεί βέβαια να μην έχουμε τίποτε εκπλήξεις και πισωγυρίσματα Πηνελόπη. Γιατί πολύ φοβόμαστε ότι θα έχουμε.

Στα συμπληρωματικά στοιχεία που απασχόλησαν, είναι η τρίτη ζήλια. Αυτή του Κυριάκου στον Σαραντόπουλο η οποία ωστόσο δεν έτυχε καλής αποδοχής.



Και trend επί του πιεστηρίου η εμφάνιση του Λάμπρου με φανελάκι. Και αυτός μετά τον Κωνσταντή. Αυτά όμως τα έχει κάνει ο Απόστολος Γκλέτσος χρόνια πριν και με μεγάλη επιτυχία!



Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter