Γη της ελιάς: Ο ύποπτος ρόλος του Ισίδωρου και το νέο φλέρτ της Ιουλίας

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο ύποπτος ρόλος του Ισίδωρου και το νέο φλέρτ της Ιουλίας

Είναι τελικά ο θείος της Μυρτάλης υπεύθυνος για όλα;

Το κοινό στη Γη της ελιάς έχει αρχίζει να ταυτίζεται με τα ερωτικά ζευγάρια που έχουν προκύψει, χωρίς φυσικά να αγνοεί και όσα γίνονται στο παρασκήνιο για το ποιος θα επικρατήσει στην περιουσία των Βρεττάκων. Το ειδύλλιο Στέφανου - Ελένης βρίσκεται σε εξέλιξη χάρη στα κόλπα της Αρετής, αλλά δεν θα αργήσει να το μάθει η Μυρτάλη. Μας προέκυψε ωστόσο και το φλερτ του αστυνόμου Κουράκου στην Ιουλία που λάτρεψε το Twitter. Αυτό πάντως που θα μας απασχολήσει σε λίγες μέρες είναι ο ύποπτος ρόλος του Ισίδωρου.


https://www.instagram.com/tv/CVBjytXgpYw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αστυνόμος είδε... πεταλούδες

Οι υποψίες της Αρετής ότι ο Στάθης την απατά, όλο και μεγαλώνουν. Και ο μόνος σύμμαχός της σε αυτό είναι ο γιός τους Στέφανος. Εκείνος, με τη σειρά του, έχοντας τεράστια αδυναμία στη μάνα του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν την πληγώσει, θα του γυρίσει την πλάτη. Ο Στάθης βρίσκεται σε αδιέξοδο... Δε θέλει με τίποτα να διαλύσει το σπίτι του ούτε να χάσει τον γιο του. Στριμώχνεται πολύ μετά τη συζήτησή του με τον Στέφανο και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής.

Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα σώζει τη Μυρτάλη και το Twitter την αποθεώνει (photos)

Έλα, όμως, που η Ιουλία πολιορκείται από τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος μόλις την είδε «έχασε τη μιλιά του». Και η Ιουλία, βέβαια, δεν έδειξε εντελώς αδιάφορη στο φλερτ του γοητευτικού αστυνομικού της Μάνης. Μάλλον ο Στάθης διάλεξε τη λάθος στιγμή να απομακρυνθεί από εκείνη και το τηλεοπτικό κοινό έχει αρχίσει να αγχώνεται!


https://www.instagram.com/p/CUW7-BYohuO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας νέος έρωτας γεννιέται στη Μάνη και η Μυρτάλη «τρελαίνεται»

Ενώ η Μυρτάλη επιστρέφει στη Μάνη μετά την απαγωγή της, η νέα ηρωίδα της Γης της ελιάς, η Ελένη, έχει έρθει για να διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Ο Στέφανος, προκειμένου να ξεπεράσει τη Μυρτάλη μετά τις αλλεπάλληλες απορρίψεις της, έρχεται πιο κοντά με την Ελένη.

Έχοντας πιστέψει πως η σχέση του με τη Μυρτάλη έχει τελειώσει οριστικά, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η Ελένη ήταν ερωτευμένη μαζί του από παλιά, αλλά δεν έκανε το επόμενο βήμα για να τον διεκδικήσει, λόγω της σχέσης του με τη Μυρτάλη. Τώρα, όμως, που το πεδίο είναι ελεύθερο, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή και η μόνη που θα χαρεί για αυτό είναι η Αρετή.


https://www.instagram.com/tv/CU94uGNgaik/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μαντάτα για τη νέα σχέση του Στέφανου δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Μυρτάλης, και το σοκ που θα πάθει η πρωταγωνίστρια της σειράς, θα είναι μεγάλο. Θα προσπαθήσει φυσικά να τον ξαναφέρει κοντά της. Και αυτό θα γίνει, αλλά όχι τόσο σύντομα.


https://www.instagram.com/p/CUU9ZeJIKj-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μήπως ο Ισίδωρος δεν αγαπά τόσο πολύ την ανηψιά του;

Κάποιες μεμονωμένες κινήσεις του και κυρίως αυτή τη στενή επαφή που έχει με τον συμβολαιογράφο, μας έχουν βάλει σε υποψίες για τον Ισίδωρο. Είναι τελικά αυτός ο θείος που υπεραγαπά την ανηψιά του και θέλει να πάρει την περιουσία του πατέρα της πίσω; 'Η μήπως είναι εκείνος που τα οργάνωσε όλα για να είναι ο μόνος που θα εξουσιάζει την οικογένεια των Βρεττάκων; Στα επόμενα επεισόδια το μυστήριο θα αρχίσει να ξεδιαλύνεται. Ειδικά με τον ρόλο που θα παίξει ο τρίτος αδελφός της οικογένειας που εμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια, ξανά στη Μάνη. Και τότε ο ένοχος θα φανερωθεί.

Προς το παρόν δείτε στη photo gallery τα ξεκαρδιστικά σχόλια στο Twitter για το φλερτ Κουράκου - Ιουλίας.

Cover photo: @gitiselias_fans