Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Crown και άλλοι 7 Έλληνες ηθοποιοί που εμφανίστηκαν διεθνώς στην tv

65 SHARES
Από τον καρδινάλιο Σκιαδαρέση στον πράκτορα Σπαλιάρα
 
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παίζει το ρόλο του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση στο νέο κύκλο του The Crown που κάνει πρεμιέρα στο Netlflix στις 15 Νοεμβρίου. Γιώργος Καραμίχος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Σπαλιάρας, Αλέξης Γεωργούλης, Χρήστος Βασιλόπουλος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, έχουν κάνει επίσης τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά περάσματα από διεθνείς παραγωγές της tv. 
 
 
 
Παρόλο που δεσμεύεται από συμβόλαιο εχεμύθειας και δεν είπε λεπτομέρειες για τον ρόλο του, ωστόσο σήμερα είδαμε μια πρώτη φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, έστω και αν ήταν με γυρισμένη την πλάτη, από τα γυρίσματα του νέου κύκλου του The Crown, της πιο δημοφιλούς παραγωγής του Netflix τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός υποδυόμενος τον εφοπλιστή Γιάννη Λάτση υποδέχεται στο κότερο του το πριγκιπικό ζεύγος Κάρολου και Νταιάνας. Άλλωστε και με τους δύο, ο εκλιπών εφοπλιστής διατηρούσε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της σειράς στην Ισπανία δημοσίευσε και η Daily Mirror. 
 

Από τον πράκτορα της CIA Σπαλιάρα στους Durrels με Γεωργούλη, Καραμίχο 

Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες ηθοποιοί κατορθώνουν να κάνουν συνεργασίες με τηλεοπτικούς διεθνείς κολοσσούς, αφού περάσουν είναι η αλήθεια από εξαντλητικά κάστινγκ μέχρι να λάβουν την πολυπόθητη έγκριση για συμμετοχή. Ο Γιώργος Καραμίχος είχε συμμετοχή στο παρελθόν στο «NCIS», το «Genius» και στους «The Durrells», στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Θόδωρου Στεφανίδη στον τελευταίο κύκλο. Στην ίδια σειρά είχε παίξει και ο Αλέξης Γεωργούλης. 
Σε ένα μικρό ρόλο στην ίδια παραγωγή, είχαμε δει και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ο οποίος έπαιξε επίσης και στην σειρά «Suburra» του Netflix στον ρόλο του Μονσινιόρ (καρδινάλιος) Θεοδοσίου. 
 
 
Ως πράκτορας της CIA εμφανίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην σειρά « El Señor de los Cielos» που αφορά τη ζωή του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Amado Carrillo. Ο Γιάννης τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε και στο Ιράν για τα γυρίσματα μιας ακόμη ταινίας.  
Η πρώτη του παρουσία έγινε στο «Glee» αργότερα στο «Treadstone». Δύο μικροί αλλά σημαντικοί ρόλοι για τον Μάνο Γαβρά που τα τελευταία χρόνια έχει πολύ σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και έχει δημιουργήσει και την δική του εταιρεία παραγωγής στην Αμερική. 
 

Στον ρόλο του σκληρού 

 
Εδώ και δέκα χρόνια ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Αμερική και μετά από πολύ κόπο όπως έχει πει, κατάφερε να κάνει κάποια μικρά αλλά σημαντικά βήματα στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση. Από το «The Closer» στο «Banshee Origins» στο «Whiskey Cavalier», το «Warrior» και το «The Old Man».Με μικρές εξαιρέσεις, ο ρόλος του κακού παιδιού στην tv, του ταιριάζει γάντι. 
 
Μικρό πέρασμα από την σειρά «Homeland» που είναι αστυνομική περιπέτεια είχε και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που για τρία χρόνια βρέθηκε στην Αμερική για να κάνει μια απόπειρα να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο. 
 
 
 
65 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ