GNTM4: Εκτός παιχνιδιού ο Ναπολέων – Το story που μαρτύρησε την αποχώρησή του (photo)

GNTM4: Εκτός παιχνιδιού ο Ναπολέων – Το story που μαρτύρησε την αποχώρησή του (photo)

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model έχει ήδη αποχωρήσει, παρόλο που εμείς ακόμη τον βλέπουμε μέσα στο σπίτι του παιχνιδιού.

Οι παίκτες και παίκτριες του GNTM4 έχουν μπει εδώ και αρκετές εβδομάδες στο σπίτι, οι δοκιμασίες έχουν ξεκινήσει και -μαζί με αυτές- έχουν προχωρήσει και οι αποχωρήσεις.

Αυτό σημαίνει πως, μπορεί εμείς να είδαμε την Τρίτη 13/10 τη Μελίνα να αποχωρεί οικειοθελώς και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση εκείνο το βράδυ, όμως… ήδη κάποιοι παίκτες βρίσκονται εκτός GNTM.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ναπολέων, ο οποίος φαίνεται πως έχει αποχωρήσει από το reality του STAR.

GNTM4: Η Μελίνα αποχώρησε οικειοθελώς αλλά το σετ της Ραφαέλας τρέλανε το Twitter

Το story της Soula Glamorous που αποκάλυψε την αλήθεια

Ο Ναπολέων ήταν από τα αγόρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM. Ο 20χρονος έκανε, μάλιστα, μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του makeover, με τους experts να αλλάζουν το χρώμα των μαλλιών του και από μελαχρινό να τον κάνουν ξανθό.

Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Ναπολέων δεν τα κατάφερε σε κάποια από τις δοκιμασίες και ήδη έχει αποχωρήσει από το GNTM. Την αποκάλυψη έκανε με ένα Insta Story η Soula Glamorous.

NAPOLEON GNTM

Στη φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram account της βλέπουμε τον… ξανθό Ναπολέοντα να βρίσκεται μέσα σε συρμό του μετρό.



Ποιος είναι ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης είναι 20 ετών και σπουδάζει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εκτός σχολής, ο ίδιος απολαμβάνει- όπως έχει δηλώσει- να περνά χρόνο κοντά στη φύση κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/CUpVkKoqnZ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μπει στο GNTM4 δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον χώρο του modeling. Θέλησε, όμως, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να δει αν ο χώρος της μόδας μπορεί να γίνει η δεύτερη φύση του.