11 Έλληνες τραγουδιστές/τριες που βγήκαν από talent show κι έκαναν καριέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
11 Έλληνες τραγουδιστές/τριες που βγήκαν από talent show κι έκαναν καριέρα

Πολλοί από τους αγαπημένους σου τραγουδιστές (τραγουδίστριες) βγήκαν από μουσικό reality.

Με αφορμή το Voice, το οποίο φέτος προβάλλεται για 8η χρονιά με κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή, και με αφορμή πως Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνος Αργυρός είναι και πάλι μαζί μετά από 16 χρόνια (ήταν μαζί στο Fame Story 3) θυμηθήκαμε πως υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που ακούς φανατικά σήμερα, οι οποίοι έχουν βγει από κάποιο talent show.

Πριν από μία δεκαετία (και βάλε) τα talent shows ευδοκιμούσαν στην ελληνική τηλεόραση, με το Fame Story που έκανε πρώτο την εμφάνισή του να κάνει πραγματικά πάταγο. Στην πορεία ήρθε το Dream Show, το Super Idol, το Popstars, το XFactor, το Voice και το House Of Fame πιο πρόσφατα.

Θυμάσαι όμως ποιοι τραγουδιστές ή τραγουδίστριες βγήκαν από talent show;

Fame Story

Μιας και αναφερθήκαμε ήδη στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Λιανό, να σου θυμίσουμε πως ήταν μαζί στο ίδιο reality τη σεζόν 2004-2005. Νικητής τότε ήταν ο Περικλής Στεργιανούδης, ενώ ο Γιώργος Λιανός βγήκε δεύτερος.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην ήταν μέσα στη τριάδα, όμως από τότε που ήταν πιτσιρικάς, μέχρι σήμερα έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στην ελληνική δισκογραφία, με τα άλμπουμ του να γίνονται επιτυχίες. Στα 35 του ηγείται σχημάτων σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με τον κόσμο φυσικά να διασκεδάζει κάθε φορά που τον ακούει.

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε τη θέση της Ζουγανέλη- Το νέο trailer είναι σπαρταριστό

Ο Γιώργος Λιανός από την άλλη ενώ έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια και άλμπουμ κι έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε νυχτερινά κέντρα, ασχολείται περισσότερο με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Και αν τον έχεις ακούσει στην εκπομπή του ή τον έχεις δει στο Survivor και το Voice θα παραδεχτείς πως είναι πολύ καλός.

Τον Νίνο τον γνώρισες μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story 1 τo 2002. Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη του τότε εμφάνιση, ο Νίνο εξακολουθεί να ξεχωρίζει, ενώ συνεχίζει να κάνει καριέρα στο τραγούδι.



Dream Show

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ο νικητής του Dream Show 2 και σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές. Τα άλμπουμ του στα τόσα χρόνια πορείας είναι αρκετά, ενώ ο κόσμος τον λατρεύει και τον έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια. «Η αλήθεια είναι πως έγινα γρήγορα αναγνωρίσιμος. Όταν κέρδισα το Dream Show ήμουν μόλις 22 χρονών, και στην αρχή δεν αντιμετώπισα κανένα κλείσιμο πόρτας», είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο τραγουδιστής. Την Παρασκευή που πέρασε (15/10) έκανε μάλιστα πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, έπειτα από 2 χρόνια σχεδόν λόγω πανδημίας.



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις 7 ακόμη καλλιτέχνες που ίσως και να μη θυμόσουν πως έχουν βγει από κάποιο talent show.