H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου

Πατούλια Κατερίνα
H Kourtney Kardashian αρραβωνιάστηκε τον Travis Barker: Η ρομαντική πρόταση γάμου

Η ρομαντική πρόταση γάμου στην Kourtney και τα τρυφερά λόγια αγάπης.

Η 42χρονη Kourtney Kardhashian πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Travis Barker.

Η μητέρα τριών παιδιών και ο 45χρονος ροκάς αρραβωνιάστηκαν σε ένα μοναδικό σκηινικό με την 42χρονη να γράφει χαρακτηριστικά: «για πάντα Travis Barker».

Η ξεχωριστή πρόταση γάμου

Σύμφωνα με το TMZ που μετέδωσε πρώτο την είδηση του αρραβώνα, ο Barker έκανε την πρόταση γάμου σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Montecito της Καλιφόρνια και είχε φέρει μια ανθοσύνθεση από κόκκινα τριαντάφυλλα στην άμμο προτού παρουσιάσει το δαχτυλίδι.


https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kourtney αρραβωνιάζεται μιας και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ με τον πατέρα των τριών παιδιών της Scott Disick με τον οποίο απέκτησαν μαζί τον 11χρονο Mason, την 9χρονη Penelope και τον 6χρονο Reigh.

Κourtney Kardashian - Travis Barker: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί (photos)



Στο σχόλιο της Kourtney για το για πάντα μαζί, ο Travis απάντησε επίσης «για πάντα»!

kourtney

Το μονόπετρο!

Το ξεχωριστό μονόπετρο της Kourtney, φρόντισε να μας το δείξει από κοντά ο ίδιος ο Travis με ένα story στο Instagram. O Barker είχε παντρευτεί με τη Melissa Kennedy από το 2001 ως 2002 και τη Shanna Moakler από το 2004 ως το 2008. Με την Moakler έχει μια θετή κόρη, την 22χρονη Atiana, τον 17χρονο Landon και την 15χρονη Alabama.

arravonas kourtney 2

O γιος του Barker έστειλε συγχαρητήρια στον πατέρα του και την Kourtney σε ένα Insta story ενώ η κόρη του Barker Αlabama, έκανε το δικό της στόρι για τον αρραβώνα του πατέρα της.

Και η Kim Kardashian έκανε ένα στόρι με το τρυφερό φιλί της μεγάλης της αδερφής που μόλις είχε αρραβωνιαστεί ενώ οι δύο οικογένειες απόλαυσαν μαζί ένα δείπνο προς τιμήν του ζευγαριού που αρραβωνιάστηκε.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στο αγόρι της Kourtney Kardashian και στην αδερφή της Kim

Ο δεσμός που επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο

Στο ξεκίνημα του 2021, το περιοδικό People επιβεβαίωσε τα νέα της σχέσης του Barker με την Kardashian και ο δεσμός έγινε επίσημος στις 14 Φεβρουαρίου 2021 με ένα post στο Instagram.Μέχρι τον Απρίλιο ο Barker έκανε τατουάζ στο στήθος του την Kourtney και τον Μάιο αποκάλεσε την Kardashian ως τον έρωτα της ζωής του.


https://www.instagram.com/p/CLYAaxaFR_H

Ακόμα και ο πατέρας των παιδιών της Kourtney, Scott Disick έχει δώσει την ευχή του στο ζευγάρι τονίζοντας πως όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά, θέλει να είναι χαρούμενος.