Τα πρώτα ονόματα για τη Φάρμα του ΑΝΤ1 και η έκπληξη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Τα πρώτα ονόματα για τη Φάρμα του ΑΝΤ1 και η έκπληξη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Η Φάρμα επιστρέφει και αυτοί είναι μερικοί από τους υποψήφιους.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει αρκετές σειρές -αν είσαι φαν αυτών- αλλά και αρκετά reality shows. Το βράδυ της Κυριακής (17/10) έκανε πρεμιέρα το Dancing With The Stars, ωστόσο φαίνεται πως σύντομα θα ξεκινήσει ακόμη ένα, και αυτό δεν είναι άλλο από τη Φάρμα που επιστρέφει.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, αφού πληροφορίες το θέλουν να ξεκινάει μέσα στον Δεκέμβριο προκειμένου να προλάβει το Survivor, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικά από τα προτεινόμενα ονόματα των συμμετεχόντων.

Τα πρώτα ονόματα των παικτών και η Κάτια Ταραμπάνκο

Η παραγωγή και οι υπεύθυνοι του καναλιού επιθυμούν η Φάρμα να ξεκινήσει στα μέσα Δεκεμβρίου, οπότε έχουν ενταθεί οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα και την εύρεση των παικτών που θα απαρτίσουν το αγροτικό reality.

Μέσα από το Πρωινό του Ant1 έχουν ήδη ακουστεί κάποια ονόματα, όπως αυτά των Σταμάτη Γαρδέλη, Μίνα Ορφανού και Μαίρη Μηλλιαρέση, όμως μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου γνωστοποιήθηκαν 5 ακόμη ονόματα, που φαίνεται να έχουν δεχτεί κρούση για να συμμετέχουν.

Ο Βασίλης Νομικός, η Βίκυ Κάβουρα, η Θέλξη και η Ρία Αντωνίου είναι κάποια από τα ονόματα που η παραγωγή θέλει διακαώς και βρίσκονται σε συζητήσεις, όπως ήταν και η Κάτια Ταραμπάνκο.



Η Φάρμα επιστρέφει! Οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα πρώτα ονόματα των celebrities

Το «όχι» της Κάτιας Ταραμπάνκο στη Φάρμα

Οι υπεύθυνοι της Φάρμας ήθελαν πολύ να συμμετέχει στο αγροτικό reality η Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία πέρυσι είδες στο Survivor, ενώ το 2019 είχε κερδίσει το GNTM 2, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν θα συμβεί.

Η νικήτρια του GNTM θα βρίσκεται στο Open, στο νέο διαγωνιστικό show, Glam Wars, το οποίο και θα παρουσιάζει. Κανείς δεν ήξερε αν τελικά το show αυτό θα βγει στον αέρα, και γι’ αυτό της έγινε και η αρχική πρόταση. Ωστόσο, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και το show θα προβληθεί κανονικά, οπότε η Κάτια δεν βρίσκεται πλέον μέσα στους υποψηφίους.

Αν η Κάτια συμμετείχε στη Φάρμα, αυτό θα ήταν το τρίτο reality που θα την έβλεπες.



Η κριτική επιτροπή του Glam Wars

Η Κάτια δεν θα είναι στη Φάρμα και τον Αnt1, θα παρουσιάζει όμως το Glam Wars στο Οpen, που δείχνει να είναι πολύ ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, την κριτική επιτροπή αναμένεται να απαρτίζουν οι: Παντελής Τουτουντζής, Έλενα Βαζούρα και ο Tom Zois.